آشنایی با طرز تهیه دسر پنیر و هلو ، تهیه دسر پنیر و هلو ، بیسکوییت ، کمپوت هلو
مواد لازم برای تهیه دسر پنیر و هلو :
- بیسکوییت دایجستیو …………………… ۳۰۰ گرم
- پودر شکر ………………………………… ۳ قاشق غذا خوری
- کره آب شده …………………………….. ۱۵۰ گرم
مواد داخل کیک :
- آب ………………………………………. ۱/۴ پیمانه
- پنیر خامه ای بی نمک ……………….. ۳۰۰ گرم
- آبلیمو …………………………………… یک قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین …………………………….. ۱/۵ قاشق غذاخوری سرپر
- کمپوت هلو ……………………………. نیم کیلو
- خامه زده شده سفت ………………. یک و ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه دسر پنیر و هلو:
بیسکوییت ها را با پشت قاشق مقداری خرد می کنیم و در مخلوط کن آسیاب کاملاً خرد و پودر می کنیم. سپس پودر شکر و کره نرم شده را با بیسکوییت کاملاً مخلوط می کنیم و کف یک ظرف گرد کمربنددار کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم.
از مواد بیسکوییت کف و دیواره های قالب را می پوشانیم، وسط قالب باید خالی بماند و مقداری با قاشق فشار می دهیم. سپس ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.
آب و پودر ژلاتین را در ظرفی می ریزیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کاملاً آب شود. با همزن، پنیر خامه ای را خوب بهم می زنیم و پودر شکر و آبلیمو را به پنیر اضافه می کنیم و هم می زنیم. مواد که با هم مخلوط شد، خامه زده شده را به مواد پنیر اضافه کرده و به آرامی باهم مخلوط می کنیم.
سپس کمپوت هلو بدون آب را به تکه های بلند و باریک برش می زنیم و یک لایه روی بیسکوییت ها می چینیم.
از مواد پنیر روی آن قرار می دهیم. سپس یک لایه دیگر روی پنیرها را کمپوت هلو می گذاریم و آخرین مواد پنیر را نیز روی آن قرار می دهیم و بقیه هلوها را بصورت نگینی ریز می کنیم و به صورت خط های عمودی روی دسر می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود. پس از بسته شدن، دسر را بیرون می آوریم و کمربند قالب را باز می کنیم و دسر را در یک ظرف پایه دار یا ساده می گذاریم.
نکته مهم :
در صورت کم بودن کمپوت هلو می توانید، از مقدار بیشتری هلوی تازه استفاده کنید.
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی
طرز تهیه چلو کباب ترخونی، کلیک کنید.