۲۵ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

 آشنایی با طرز تهیه دسر پنیر و هلو ، تهیه دسر پنیر و هلو ، بیسکوییت ، کمپوت هلو

مواد لازم برای تهیه دسر پنیر و هلو :

  • بیسکوییت دایجستیو …………………… ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر ………………………………… ۳ قاشق غذا خوری
  • کره آب شده …………………………….. ۱۵۰ گرم

مواد داخل کیک :

  • آب ………………………………………. ۱/۴ پیمانه
  • پنیر خامه ای بی نمک ……………….. ۳۰۰ گرم
  • آبلیمو …………………………………… یک قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین …………………………….. ۱/۵ قاشق غذاخوری سرپر
  • کمپوت هلو ……………………………. نیم کیلو
  • خامه زده شده سفت ………………. یک و ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه دسر پنیر و هلو:

بیسکوییت ها را با پشت قاشق مقداری خرد می کنیم و در مخلوط کن آسیاب کاملاً خرد و پودر می کنیم. سپس پودر شکر و کره نرم شده را با بیسکوییت کاملاً مخلوط می کنیم و کف یک ظرف گرد کمربنددار کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم.

از مواد بیسکوییت کف و دیواره های قالب را می پوشانیم، وسط قالب باید خالی بماند و مقداری با قاشق فشار می دهیم. سپس ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سفت شود.

آب و پودر ژلاتین را در ظرفی می ریزیم و روی بخار کتری می گذاریم تا کاملاً آب شود. با همزن، پنیر خامه ای را خوب بهم می زنیم و پودر شکر و آبلیمو را به پنیر اضافه می کنیم و هم می زنیم. مواد که با هم مخلوط شد، خامه زده شده را به مواد پنیر اضافه کرده و به آرامی باهم مخلوط می کنیم.

سپس کمپوت هلو بدون آب را به تکه های بلند و باریک برش می زنیم و یک لایه روی بیسکوییت ها می چینیم.

از مواد پنیر روی آن قرار می دهیم. سپس یک لایه دیگر روی پنیرها را کمپوت هلو می گذاریم و آخرین مواد پنیر را نیز روی آن قرار می دهیم و بقیه هلوها را بصورت نگینی ریز می کنیم و به صورت خط های عمودی روی دسر می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کرم بسته شود. پس از بسته شدن، دسر را بیرون می آوریم  و کمربند قالب را باز می کنیم و دسر را در یک ظرف پایه دار یا ساده می گذاریم.

نکته مهم :

در صورت کم بودن کمپوت هلو می توانید، از مقدار بیشتری هلوی تازه استفاده کنید.

برای دیدن :

طرز پخت خورش بادمجان در فر

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

طرز تهیه چلو کباب ترخونی، کلیک کنید.

ایران دخـت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه شور خانگی

هادی گراوندی

طرز تهیه بریانی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 × 2 =