۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

مواد لازم برای تهیه همبرگر مرغ با سس: 

 

 

  • گوشت مرغ چرخ شده مورد نیاز ۸۰۰ گرم 
  • سس مایونز مورد نیاز یک پیمانه 
  • پودر کاری مورد نیاز شش قاشق غذا خوری 
  • ماست ساده مورد نیاز یک و نیم قاشق غذا خوری                                                      همبرگر
  • سس کچاپ مورد نیاز یک و نیم قاشق غذا خوری 
  • سیر رنده شده مورد نیاز یک حبه 
  • جعفری خرد شده مورد نیاز شش قاشق غذا خوری 
  • پیازچه خرد شده مورد نیاز یک چهارم پیمانه 
  • دارچین مورد نیاز دو قاشق چای خوری 
  • فلفل قرمز مورد نیاز سه چهارم قاشق چای خوری                                                      همبرگر
  • نمک مورد نیاز یک قاشق چای خوری 
  • روغن زیتون مورد نیاز یک قاشق غذا خوری 
  • نان همبرگر کوچک مورد نیاز ۱۲ عدد

 

طرز پخت همبرگر مرغ با سس:

برای مرحله اول پخت همبرگر مرغ با سس اول ماست، سس کچاپ، سیر ، سه چهارم پیمانه سس مایونز، دو قاشق پودر کاری را در ظرفی ریخته و آنها را قشنگ هم زده و مخلوط می کنیم تا سس همبرگر حاضر شود. این نکته را در نظر داشته باشید سس را بعد از حاضر شدن بگذارید مدتی در دمای اتاق بماند.

برای مرحله دوم پخت همـبرگر مرغ با سس گوشت چرخ شده مرغ یا به دلخواه شما بوقلمون را در ظرفی ریخته چهار قاشق از پودر کاری را به گوشت اضافه کرده جعفری، پیازچه، دارچین، فلفل و نمک را به گوشت اضافه کرده ظرفی که مواد را در آن میریزید حتماً ظرف بزرگی باشد و با چنگال یا دست با در نظر داشتن مسائل بهداشتی خوب هم زده و مخلوط می کنیم.

برای مرحله سوم مایه را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده دست ها زا خیس کرده و هرقسمت مایه را به شکل همبرگر در آورده ضخامت ۵/۱ سانتی پهن کنید.

برای مرحله چهارم یک قاشق روغن را در ماهی تابه ای می ریزیم و روی شعله متوسط اجاق گاز می گذاریم. در ماهی تابه را ببندید حول و حوش ۵ دقیقه بپزد و سرخ شود، بعد مخلوط را با کفگیر همبرگر ها را دانه دانه برگردانید تا دو طرف آن سرخ شود.

همبرگرها را داخل نان باگت گذاشته و روی ان سس بریزید و برای سرو کردن آن می توانید گوجه و خیار شور را داخل ان بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شله زرد

هادی گراوندی

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه شربت لیموناد

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

یک × سه =