۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز پخت خورش بادمجان در فر

طرز تهیه خورش بادمجان در فر

طرز پخت خورش بادمجان در فر ، طرز پخت خورش بادمجان در فر ، طرز پخت خورش بادمجان در فر ، ایراندخت ، ایراندخت ، پخت خورش بادنجان ، پخت خورش بادنجان

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش بادمجان : بادنجان

  • بادمجان متوسط و باریک …………………. ۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی ………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده …………………………. ۲۵۰ گرم
  • آبلیمو ………………………………………… به مقدار لازم
  • روغن ………………………………………… به مقدار لازم
  • نمک …………………………………………. به مقدار لازم
  • فلفل ………………………………………… به مقدار لازم
  • زردچوبه ……………………………………. به مقدار لازم
  • فلفل سبز دلمه ای ………………………. ۲ عدد
  • کره ………………………………………….. ۲۵ گرم

طرز تهیه :  بادنجان

بادمجان ها را پوست گرفته و با کمی روغن سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن، در تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم، پخته و سرخ شوند.

هنگامی که پخته و سرخ شدند، بادمجان ها را در ظرف پیرکس می چینیم.

طرز تهیه خورش بادمجان در فر

گوشت چرخ کرده را، به صورت جداگانه سرخ کرده و می پزیم. پیاز سرخ شده ، نمک و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حرارت را خاموش کرده، فلفل سبز ها را مربع شکل کوچک، خرد می کنیم و تخم های وسط آن را بیرون می آوریم.

وسط بادمجان ها را با مواد پر می کنیم و داخل یک ظرف خالی پیرکس قرار می دهیم.

سپس یک لیوان و نیم آبگوشت یا آب ساده را با رب گوجه فرنگی و کمی آبلیمو مخلوط کرده و روی تمام موادمان قرار می دهیم.

اگر بادمجان ها، نیم پز شد، دو لیوان آب نیاز داریم که در طبقه وسط فر قرار می دهیم و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد، به آرامی بپزد و جا بیفتد. در هنگام مخلوط کردن آب و رب گوجه فرنگی، یک کره ۲۵ گرمی را به آن اضافه می کنیم تا طعم خورش بادمجان، لذیذتر شود.

می توانیم فویل آلمینیوم را روی ظرف پیرکس کشیده و پس از اطمینان از پخته شدن خورش، فویل را برداشته و کمی در حرارت آزاد فر، قرار می دهیم تا روی بادمجان ها کمی برشته و طلایی شود.

دقت کنید که خورش بادمجان، حتماً باید به روغن بیفتد.

نحوه سرو :

این خورش را می توانید به همراه پلو، نوش جان کنید.

برای دیدن :

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ماهی و میگو با سس گوجه

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی، کلیک کنید.

ایران دخـت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شربت لیموناد

فاطمه میرزایی

طرز تهیه بیف استروگانف با قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه سوپ شیر

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

1 × 4 =