طرز پخت خورش بادمجان در فر ، طرز پخت خورش بادمجان در فر ، طرز پخت خورش بادمجان در فر ، ایراندخت ، ایراندخت ، پخت خورش بادنجان ، پخت خورش بادنجان
مواد مورد نیاز برای تهیه خورش بادمجان : بادنجان
- بادمجان متوسط و باریک …………………. ۱۰ عدد
- رب گوجه فرنگی ………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
- گوشت چرخ کرده …………………………. ۲۵۰ گرم
- آبلیمو ………………………………………… به مقدار لازم
- روغن ………………………………………… به مقدار لازم
- نمک …………………………………………. به مقدار لازم
- فلفل ………………………………………… به مقدار لازم
- زردچوبه ……………………………………. به مقدار لازم
- فلفل سبز دلمه ای ………………………. ۲ عدد
- کره ………………………………………….. ۲۵ گرم
طرز تهیه : بادنجان
بادمجان ها را پوست گرفته و با کمی روغن سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن، در تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم، پخته و سرخ شوند.
هنگامی که پخته و سرخ شدند، بادمجان ها را در ظرف پیرکس می چینیم.
گوشت چرخ کرده را، به صورت جداگانه سرخ کرده و می پزیم. پیاز سرخ شده ، نمک و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حرارت را خاموش کرده، فلفل سبز ها را مربع شکل کوچک، خرد می کنیم و تخم های وسط آن را بیرون می آوریم.
وسط بادمجان ها را با مواد پر می کنیم و داخل یک ظرف خالی پیرکس قرار می دهیم.
سپس یک لیوان و نیم آبگوشت یا آب ساده را با رب گوجه فرنگی و کمی آبلیمو مخلوط کرده و روی تمام موادمان قرار می دهیم.
اگر بادمجان ها، نیم پز شد، دو لیوان آب نیاز داریم که در طبقه وسط فر قرار می دهیم و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد، به آرامی بپزد و جا بیفتد. در هنگام مخلوط کردن آب و رب گوجه فرنگی، یک کره ۲۵ گرمی را به آن اضافه می کنیم تا طعم خورش بادمجان، لذیذتر شود.
می توانیم فویل آلمینیوم را روی ظرف پیرکس کشیده و پس از اطمینان از پخته شدن خورش، فویل را برداشته و کمی در حرارت آزاد فر، قرار می دهیم تا روی بادمجان ها کمی برشته و طلایی شود.
دقت کنید که خورش بادمجان، حتماً باید به روغن بیفتد.
نحوه سرو :
این خورش را می توانید به همراه پلو، نوش جان کنید.
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی
آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی، کلیک کنید.