طرز تهیه ماهی آردی : ایران دخت، ایراندخت
طرز تهیه ماهی آردی :
مواد لازم برای پخت ماهی آردی :
مواد مورد نیاز برای ۲ نفر :
- فیله ماهی ……………………………………….. ۲ قطعه
- پیاز بزرگ ………………………………………….. ۱ عدد
- فلفل سیاه ……………………………………….. ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ……………………………………. ۲ عدد
- آرد ………………………………………………….. ۱ قاشق سوپ خوری
- روغن مایع …………………………………………. ۱۰۰ گرم
- نمک ………………………………………………… به مقدار لازم
- فلفل ……………………………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
دو طرف ماهی ها را کمی نمک بزنید و آن ها را در آرد بغلتانید. نصف روغن را داغ کرده و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم، طلایی کنید. پس از آن، پیاز را به صورت خلال، خرد کرده، بقیه روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پیازهای خرد شده را کمی در روغن سرخ کنید.
سپس فلفل ها را نیز سرخ کرده، به پیاز های سرخ شده بیفزایید و کمی تفت دهید. کمی نمک هم به آن اضافه کنید، سپس قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل بچینید.
نصف استکان آب به مواد اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم، پخته شوند.
مزه دار کردن نهایی :
در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای مزه دار کردن ماهی ها، وسط ظرف قرار دهید و در ظرف را ببندید تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند.
نحوه سرو :
بهتر است این غذا را در ظرف نسوز و گرد تهیه کرده، و آن را با همان ظرف سر میز غذای تان ببرید. می توانید ماهی آردی را به همراه پلو، نوش جان کنید.
تزئین و مخلفات :
ماهی آردی را میتوان به همراه :
- سبزی نعنا
- تربچه
- پیازچه
- فلفل
- گوجه فرنگی کبابی
- برگ های تازه ریحان
- لیمو ترش
- هویج پخته شده
- ترشی
- کلم بروکلی
- و …
میل کنید.
برای دیدن :
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده، کلیک کنید.