طرز تهیه استیک معطر
مواد لازم برای تهیه استیک معطر
- پونه خورد شده مورد نیاز نصب قاشق
- سرکه مورد نیاز یک فنجان
- سیر مورد نیاز سه حبه استیک
- آویشن مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری
- فلفل مورد نیاز یک چهارم قاشق مرباخوری
- روغن زیتون مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری استیک
- گوشت بدون استخوان و چربی ۱۷۰ گرم
- نمک مورد نیاز به قدر کافی
طرز پخت استـیک معطر :
برای پخت استیک در ابتدا باید گفت گوشت را درون کیسه ای فریزر قرار دهید بعد موادی را که از قبل تهیه کرده ایم ( آویشن فلفل ، پونه ، روغن زیتون ) را در مخلوط کن بریزید تا جایی مخلوط کنید که همه مواد با هم یکدست شوند .
برای مرحله دوم پخت استیک مخلوطی را که از مواد به دست آوردید به درون کیسه فریزر اضافه می کنیم و در آن را می بندیم و برای چند ساعت داخل یخچال می گذاریم .
برای مرحله سوم دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم .
برای مرحله چهارم گوشت پخته شده را به صورت لایه لایه برش می دهیم و می توانید برای سرو کردن آن سیب زمینی سرخ شده و قارچ و سالاد استفاده کنیم .
امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت کافی را ببرید .
برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .
برای مرحله سوم دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم . طرز تهیه استیک معطر طرز پخت استیک معطر طرز پخت استیک معطر