آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی ، آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی ، طرز تهیه کباب حسینی را برای شما عزیزان شرح می دهیم. پخت کباب حسینی مواد لازم جهت تهیه کباب حسینی
مواد مورد نیاز برای پخت کباب حسینی :
مواد لازم جهت تهیه کباب حسینی برای ۶ نفر :
- گوشت راسته گوسفند یا گوساله …………………………. یک کیلو و نیم
- دنبه ……………………………………………………………….. ۲۵۰ گرم
- پیاز سفید ریز …………………………………………………… نیم کیلو
- فلفل سبز دلمه ای …………………………………………… ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ………………………………………………….. ۱ کیلو
- نمک …………………………………………………………….. به مقدار کافی
طرز تهیه :
گوشت را از استخوان جدا می کنیم، رگ های آن را می گیریم و آن را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، ۵ تا ۶ ساعت گوشت ها را در روغن زیتون و پیاز رنده شده می خوابانیم تا گوشت نرم و طعم دار شوند. فلفل سبز را به تکه های درشت خرد می کنیم. پیاز ها را هم پوست کنده و دنبه را هم به شکل قطعه های درشت، خرد می کنیم. این کباب را باید با سیخ های کوچک درست کنیم.
در هر سیخ یک تکه گوشت، یک تکه دنبه، یک تکه پیاز و یک تکه فلفل سبز به سیخ می کشیم.
تمام کباب ها را به همین صورت، به سیخ می زنیم.
داخل یک ماهیتابه یا قابلمه ای که گنجایش سیخ ها را داشته باشد، یک ردیف گوجه فرنگی ورقه شده، و یک ردیف پیاز حلقه شده می چینیم. سپس سه تا چهار عدد سیخ کباب آماده شده را روی آن ها می گذاریم و روی سیخ کباب ها باز یک ردیف گوجه فرنگی و یک ردیف پیاز حلقه شده می چینیم و سه تا چهار عدد سیخ کباب در کنار هم روی آن ها می گذاریم. به همین ترتیب تا سیخ کباب ها و مخلوط گوجه و پیاز، تمام شود.
بعد در قابلمه را می بندیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا کباب ها پخته شوند، و آب گوجه فرنگی ها هم بخار شود، چون موقع پختن، گوجه فرنگی آب می اندازد.
اگر گوشت پخته نشد، می توانیم یک قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی نمک در نصف لیوان آب، حل کرده و داخل ظرف بریزیم و بگذاریم آب آن کاملاً تبخیر شود. و گوشت نیز پخته شود.
نحوه سرو :
کباب آماده شده را در دیس بچینید. می توان این کباب ها را به تنهایی یا به همراه پلو میل کنید.
مخلفات :
می توانید کباب حسینی را به همراه :
- سبزی ریحان
- پیازچه
- سیرترشی
- پیاز
- تربچه و … نوش جان کنید.
برای دیدن :
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده، کلیک کنید.