۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه قیمه محلی

طرز تهیه قیمه محلی ، مواد لازم برای قیمه ، طرز پخت قیمه محلی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ،

٬ طرز پخت قیمه محلی٬ خورش قیمه٬ طرز تهیه خورشت قیمه٬ طرز پخت قیمه٬ تهیه خورش قیمه٬ طرز درست کردن قیمه٬ درست کردن خورش قیمه٬ آموزش آشپزی٬ تهیه خورش قیمه

 

طرز تهیه قیمه محلی :

مواد لازم برای قیمه:

  • گوشت چرخ کرده ……………… ۳۰۰ گرم آموزش آشپزی 
  • لپه ………………………………… ۱۰۰ گرم
  • کره ……………………………….. ۱۵۰ گرم
  • رب آلو ترش …………………….. ۱ قاشق سوپ خوری آموزش آشپزی 
  • گوجه فرنگی ……………………. ۲ عدد
  • پیاز ………………………………… ۲ عدد
  • زعفران …………………………… ۱ قاشق مربا خوری
  • رب گوجه فرنگی ……………….. ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی …………………….. ۲ عدد
  • برنج ……………………………….. ۵۰۰ گرم
  • آب ………………………………….. ۱ لیتر
  • نمک ……………………………….. به مقدار لازم
  • فلفل ………………………………. به مقدار لازم
  • دارچین …………………………… به مقدار لازم آموزش آشپزی 

طرز پخت قیمه محلی :

ابتدا پیاز را با رنده درشت، رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید. سپس به همراه کره و زعفران تفت دهید، پس از آن گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه تفت داده شود و سرخ شود. آموزش آشپزی 

پس از آن، لپه ها را که از قبل به مدت ۱ ساعت خیس کرده اید به مواد بالا افزوده و با همه تفت دهید تا خامی لپه ها گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مجدداً تفت بدهید. نمک را افزوده و آب را اضافه کنید. بگذارید تا به جوش بیاید و سپس رب آلو ترش یا گرد لیمو عمانی را اضافه کنید.  آموزش آشپزی 

فلفل و دارچین را نیز به مواد آماده شده اضافه کنید و حرارت را کم کنید. لازم است تا مواد با حرارت ملایم بپزد تا به خوبی جا بیفتد. سپس گوجه فرنگی را به صورت جداگانه سرخ کرده و بعد از آن سیب زمینی را مربعی شکل، قطعه قطعه کنید و سرخ کنید. چند دقیقه مانده به جا افتادن غذا، سیب زمینی را داخل خورش بریزید و نیمی از آن را برای تزئین روی خورش کنار دهید. گوجه ها را نیز برای تزئین روی خورش کنار بگذارید.  آموزش آشپزی 

آموزش آشپزی 

 

برای دیدن :

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش ترشه سماق

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه، کلیک کنید.

ایرانـدخت 

نوشته های مرتبط

تهیه کیک و شیرنی با عسل

هادی گراوندی

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

19 − شش =