۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه ته چین در فر

طرز تهیه ته چین در فر

طرز تهیه ته چین در فر ، طرز تهیه ته چین در فر 

 

طرز تهیه ته چین در فر:

مواد مورد نیاز برای پخت ته چین :

  • برنج ……………………………………… ۴ پیمانه
  • روغن ……………………………………. ۸۰ گرم
  • زغفران ساییده آبگرفته…………………. مقداری
  • ماست غلیظ ……………………………… ۱ استکان  ایراندخت
  • زرده تخم مرغ …………………………… ۱عدد
  • نمک ……………………………………… مقداری

طرز تهیه : ایراندخت

برنج شسته شده را به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم. و بعد از گذشت ۲ ساعت، آب آن را خالی می کنیم.

برنج را به خوبی شسته و با ۷ پیمانه آب، کمی روغن و نمک می گذاریم تا جوش بیاید. ۱ دانه برنج را بین دو انگشت قرار دهید و فشار دهید. مغز آن نه زبر و خشک باشد نه له شود، سپس آن را صاف می کنیم.

برای ته چین کمی باید برنج را زنده تر برداریم. ایراندخت

در یک ظرف زرده تخم مرغ، ماست، کمی نمک و زعفران آبگرفته را خوب مخلوط می کنیم.

دو کفگیر برنج را به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم. اگر مواد آبکی و شل بود، بهتر است مقداری دیگر برنج به مواد اضافه کنیم.ایراندخت

اکنون کف قابلمه را روغن ریخته، روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم تا قابلمه داغ شود. سپس از برنج مخلوط کف قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.

وقتی تمام برنج ته چین را ریختیم، صاف کرده، بقیه برنج را به صورت مخروط در وسط ته چین می ریزیم.

در قابلمه را می گذاریم و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

در نیمه های پخت، اگر برنج زنده بود، کمی آب و روغن داغ شده روی برنج می ریزیم.

تزئین : ایراندخت

می توانیم روی ته چین را با مقداری زیره، مرغ پخته تکه شده و کمی زرشک تزئین کنیم.

برای دیدن :

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز پخت خورش بادمجان در فر

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی، کلیک کنید. ایراندخت

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

فاطمه میرزایی

ماهی و میگو با سس گوجه

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

17 + هشت =