۱ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال ، پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، طرز پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، ایران دخت ، 

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال ، پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، طرز پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، ایران دخت ، 

 

 

طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال :

مواد لازم :

  • روغن مایع ………………. ۵۰ گرم
  • پیاز ……………………….. ۱ عدد
  • بلدرچین …………………. ۴ عدد
  • زردچوبه …………………. نصف قاشق چای خوری
  • چاشنی خورش ………… ۱ بسته
  • آب …………………………. ۲۵۰ میلی لیتر
  • نمک ………………………. نصف قاشق چای خوری
  • آب پرتقال ……………….. ۲۵۰ میلی لیتر
  • نشاسته ذرت ………….. ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ………………………. ۱۰۰ گرم
  • خلال پوست پرتقال ……. ۲ قاشق غذا خوری
  • پرتقال بزرگ ……………. ۲ عدد

طرز پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال :

 روغن را حرارت داده و پیازها را خرد کنید. پیاز های خرد شده را در روغن بریزید و کمی تفت دهید.بلدرچین ها را به صورت جداگانه بپزید، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید. چاشنی خورش و آب را افزوده و حدوداً یک ساعت حرارت بدهید. اکنون نمک را به مواد اضافه کنید. ایراندخت

آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود. شکر را اضافه کرده و هم بزنید و همچنان اجازه دهید تا روی حرارت ملایم باقی بماند تا زمانی که سس غلیظی به دست بیاید. خلال پوست پرتقال را اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند. ایراندخت

سس را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و روی بلدرچین ها قرار دهید. به مدت ۲ دقیقه حرارت بدهید و بلافاصله برش های پرتقال را از داخل ظرف خارج کنید. می توانید همین پرتقال ها را به عنوان تزئین در ظرف استفاده کنید. ایراندخت

 

برای دیدن :

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی 

طرز تهیه خورش فسنجان 

طرز تهیه خورش کرفس 

طرز پخت خورش بادمجان در فر 

طرز تهیه خورش ترشه سماق 

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه 

طرز تهیه شیرازی پلو قالبی 

طرز تهیه ته چین اندونزی 

طرز تهیه ته چین در فر 

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو، کلیک کنید.

ایـران دخـت 

نوشته های مرتبط

تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

هادی گراوندی

طرز تهیه شربت سکنجبین

هادی گراوندی

طرز تهیه خورش کرفس

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

هفت + 4 =