طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال ، پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، طرز پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال ، ایران دخت ،
طرز تهیه خورش بلدرچین با سس پرتقال :
مواد لازم :
- روغن مایع ………………. ۵۰ گرم
- پیاز ……………………….. ۱ عدد
- بلدرچین …………………. ۴ عدد
- زردچوبه …………………. نصف قاشق چای خوری
- چاشنی خورش ………… ۱ بسته
- آب …………………………. ۲۵۰ میلی لیتر
- نمک ………………………. نصف قاشق چای خوری
- آب پرتقال ……………….. ۲۵۰ میلی لیتر
- نشاسته ذرت ………….. ۲ قاشق غذا خوری
- شکر ………………………. ۱۰۰ گرم
- خلال پوست پرتقال ……. ۲ قاشق غذا خوری
- پرتقال بزرگ ……………. ۲ عدد
طرز پخت خورش بلدرچین با سس پرتقال :
روغن را حرارت داده و پیازها را خرد کنید. پیاز های خرد شده را در روغن بریزید و کمی تفت دهید.بلدرچین ها را به صورت جداگانه بپزید، به پیاز سرخ شده اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید. چاشنی خورش و آب را افزوده و حدوداً یک ساعت حرارت بدهید. اکنون نمک را به مواد اضافه کنید. ایراندخت
آب پرتقال و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود. شکر را اضافه کرده و هم بزنید و همچنان اجازه دهید تا روی حرارت ملایم باقی بماند تا زمانی که سس غلیظی به دست بیاید. خلال پوست پرتقال را اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند. ایراندخت
سس را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. پرتقال ها را پوست کنده، برش دهید و روی بلدرچین ها قرار دهید. به مدت ۲ دقیقه حرارت بدهید و بلافاصله برش های پرتقال را از داخل ظرف خارج کنید. می توانید همین پرتقال ها را به عنوان تزئین در ظرف استفاده کنید. ایراندخت
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه خورشت آلبالو، کلیک کنید.