طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی
طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی
مواد لازم برای اسپاگتی با سس راتاتوئی :
- اسپاگتی رشته ای مورد نیاز ۵۰۰
مواد لازم برای سس راتاتوئی :
- بادمجان خرد شده مورد نیاز ۱ عدد
- پیاز بزرگ خلال شده مورد نیاز یک عدد
- سیر له شده مورد نیاز یک حبه
- فلفل سبز خرد شده مورد نیاز ۱ عدد
- کدو سبز خرد شده مورد نیاز ۲ عدد
- گوجه فرنگی پوست کنده و چرخ شده مورد نیاز ۵۰۰ راتاتوئی
- سرکه سفید یک دوم فنجان
- ریحان تازه خرد شده مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن خشک مورد نیاز یک دوم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه تازه پودر شده مورد نیاز به میزان دلخواه
- پنیر پارمزان رنده شده مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری
طرز پخت اسپاگتی با سس راتاتوئی :
اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکشی کنید .
تهیه سس راتاتوئی :
برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .
به مرحله آخر آماده شده را روی اسپاگتی ریخته و آنرا با پنیر پارمزان رنده شده تزئین نمایید . راتاتوئی
ارزش غذایی کالری ۵۲۰ کیلو کالری
چربی کل ۲۲ گرم
کلسترول دو میلی گرم راتاتوئی
فیبر ۲۵ گرم
برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید . A A