۴ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

 

مواد لازم برای اسپاگتی با سس راتاتوئی :

  •  اسپاگتی رشته ای مورد نیاز ۵۰۰

مواد لازم برای سس راتاتوئی :

  •  بادمجان خرد شده مورد نیاز ۱ عدد
  •  پیاز بزرگ خلال شده مورد نیاز یک عدد                               
  •  سیر له شده مورد نیاز یک حبه 
  •  فلفل سبز خرد شده مورد نیاز ۱ عدد
  •  کدو سبز خرد شده مورد نیاز ۲ عدد
  •  گوجه فرنگی پوست کنده و چرخ شده مورد نیاز ۵۰۰                                  راتاتوئی
  •  سرکه سفید یک دوم فنجان
  •  ریحان تازه خرد شده مورد نیاز ۱ قاشق غذاخوری
  •  پودر آویشن خشک مورد نیاز یک دوم  قاشق غذاخوری
  •  فلفل سیاه تازه پودر شده مورد نیاز به میزان دلخواه
  •  پنیر پارمزان رنده شده مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری

 طرز پخت اسپاگتی با سس راتاتوئی :

 اسپاگتی را به مدت ۸ الی ۱۲ دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکشی کنید .

تهیه سس راتاتوئی :

برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .

 به مرحله آخر آماده شده را روی اسپاگتی ریخته و آنرا با پنیر پارمزان رنده شده تزئین نمایید .    راتاتوئی

ارزش غذایی کالری ۵۲۰ کیلو کالری 

 چربی کل ۲۲ گرم

 کلسترول دو میلی گرم      راتاتوئی

 فیبر ۲۵ گرم 

برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید .برای تهیه سس تمامی مواد لازم کدو سبز و بادمجان و غیره را در یک ماهیتابه نچسب ریخته و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید هر از گاهی آن را هم بزنید . A   A

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه اسلایس گردو

هادی گراوندی

طرز تهیه مربای انجیر

فاطمه میرزایی