برای طرز تهیه چلو کباب ترخونی در اینجا باید گفت که دستور پخت و طرز تهیه چلو کباب ترخونی را به شما آموزش می دهیم :
مواد لازم برای تهیه چلو کباب ترخونی :
مناسب برای ۴ نفر :
- گوشت چرخ کرده …………………………………….۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ……………………………………………….. ۲ عدد
- پیاز ……………………………………………………… ۱ عدد متوسط
- زردچوبه ……………………………………………….. ۱ قاشق چای خوری کباب
- ترخون تازه ……………………………………………. ۳۰۰ گرم
- ماست …………………………………………………. ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک ……………………………………………………. به مقدار کافی
- فلفل …………………………………………………… به مقدار کافی
- روغن مخصوص سرخ کردن ………………………. به مقدار لازم
طرز پخت چلو کباب ترخونی: کباب
برای پخت کباب ترخونی ، لازم است در ابتدا ترخون ها را به خوبی پاک کرده و برگ ها را از ساقه جدا کنید. سپس برگ ها را بشوئید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافه شان، گرفته شود. برگ های ترخون را خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید. سپس پیاز رنده شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه، به گوشت اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را شکسته و به مواد، اضافه کنید.
اکنون لازم است تا مواد را، کاملاً ورز دهید. دراین مرحله بهتر است از دست تان استفاده کنید، پس ابتدا دستان تان را بشوئید و سپس شروع به ورز دادن گوشت با دست کنید. در این حین، ماست و ترخون خرد شده را نیز اضافه کنید و همچنان به ورز دادن ادامه دهید.
پس از آن که مواد و گوشت، به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، تابه بزرگی آماده کرده، مقداری روغن، داخل آن بریزید و روی شعله ملایم اجاق قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس هر بار مقداری از گوشت را برداشته و در کف دست، صاف کنید و به شکل دایره درآورید و درون روغن قرار دهید.
بعد از آن که تمام سطح تابه با کباب ها پر شد و یک طرف آن ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کباب ها سرخ شود.
مدت پخت :
مدت زمان لازم برای پخت این کباب ، ۳۰ تا ۴۵ دقیقه است.
نحوه سرو :
می توانید این کباب را با کته یا برنج زعفرانی، نوش جان کنید.
برای دیدن :
آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه کباب
آشنایی با طرز تهیه آش رشته، کلیک کنید.