طرز تهیه باقلوا یزدی ، طرز پخت باقلوا یزدی ، تهیه مایه باقلوا یزدی ، مواد لازم باقلوا یزدی ، طرز تهیه شربت باقلوا یزدی ، مواد لازم برای شربت باقلوا ، مواد لازم برای لواش باقلوا یزدی ، طرز تهیه شربت باقلوا یزدی ، طرز پخت باقلوا یزدی
طرز تهیـه باقلوا یزدی :
مواد لازم برای مایه باقلوا :
- هل …………………… نصف قاشق چای خوری
- پودر قند …………….. ۱۵۰ گرم
- پودر پسته ………….. ۳۰۰ گرم ایراندخت
مواد لازم برای شربت باقلوا :
- شکر ………………… ۵۰۰ گرم
- آب …………………… ۲ لیوان
- گلاب ………………… یک دوم لیوان ایراندخت
مواد لازم برای لواش باقلوا یزدی :
- کره ………………….. ۱۰۰ گرم
- شیر …………………. ۱ استکان
- بکینگ پودر ……….. یک دوم قاشق مربا خوری
- روغن مایع …………. ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک ………………… به مقدار لازم
- گلاب ………………… به مقدار لازم
- آرد سفید ……………. به مقدار کافی ایراندخت
طرز تهیه مایه باقلوا یزدی :
پودر پسته را با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید و به صورت جداگانه درون ظرفی قرار دهید. ایراندخت
طرز تهیـه شربت باقلوا یزدی :
شکر و آب را به هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. زمانی که محلول غلیظ شد، گلاب را به مواد اضافه کنید و پس از چند جوش، مواد را از روی حرارت بردارید. اکنون شربت باقلوا یزدی آماده است. ایراندخت
طرز تهیـه لواش باقلوا یزدی :
در ابتدا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید. روغن مایع و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد آماده شده بیفزایید. توجه کنید که خمیر نباید به دست تان بچسبد. خمیر بدست آمده را در یک نایلون فریزر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱ تا ۲ ساعت باقی بماند. سپس مقداری از خمیر را بردارید و به کمک وردنه نازک کنید. خمیر را در ظرف مورد استفاده که بایستی قابل استفاده در فر باشد، بریزید و در کف ظرف به خوبی پهن کنید. ایراندخت
لواش بعدی را هم به همین شکل کف ظرف پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار بدهید. در ادامه، مایه باقلوا را که از قبل تهیه کرده بودید و کنار گذاشتید را روی ۲ لایه خمیر بریزید و کاملاً فشار دهید. در این مرحله کمی گلاب روی لایه های مواد باقلوا بریزید. اکنون کره را با حرارت ملایم داغ کنید و روی باقلواها بریزید. زمانی که کره جذب باقلواها شد، سینی باقلوا را در طبقه پایین فر قرار دهید و با حرارت ۳۵۰ درجه، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
پس از گذشت ۲۰ دقیقه، باقلوا را در طبقه بالای فر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه باقی بماند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، باقلواها را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را به صورت کم کم روی باقلوا بریزید. باقلواها را به اندازه های مختلف برش دهید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. باقلوا یزدی شما آماده است. نوش جان. ایراندخت
برای دیدن :
طرز تهیه مربای انجیر، کلیک کنید.