۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه باقلوا یزدی

طرز تهیه باقلوا یزدی٬  طرز پخت باقلوا یزدی٬  تهیه باقلوا یزدی٬  تهیه مایه باقلوا یزدی٬  مواد لازم باقلوا یزدی٬  طرز تهیه شربت باقلوا یزدی٬  مواد لازم برای شربت باقلوا٬  مواد لازم برای لواش باقلوا یزدی٬  طرز تهیه شربت باقلوا یزدی

طرز تهیه باقلوا یزدی ، طرز پخت باقلوا یزدی  ، تهیه مایه باقلوا یزدی ، مواد لازم باقلوا یزدی ، طرز تهیه شربت باقلوا یزدی ، مواد لازم برای شربت باقلوا ، مواد لازم برای لواش باقلوا یزدی ، طرز تهیه شربت باقلوا یزدی ، طرز پخت باقلوا یزدی 

 

طرز تهیـه باقلوا یزدی :

 

مواد لازم برای مایه باقلوا :

  • هل …………………… نصف قاشق چای خوری
  • پودر قند …………….. ۱۵۰ گرم
  • پودر پسته ………….. ۳۰۰ گرم    ایراندخت

مواد لازم برای شربت باقلوا :

  • شکر ………………… ۵۰۰ گرم
  • آب …………………… ۲ لیوان
  • گلاب ………………… یک دوم لیوان    ایراندخت

مواد لازم برای لواش باقلوا یزدی :

  • کره ………………….. ۱۰۰ گرم
  • شیر …………………. ۱ استکان
  • بکینگ پودر ……….. یک دوم قاشق مربا خوری
  • روغن مایع …………. ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ………………… به مقدار لازم
  • گلاب ………………… به مقدار لازم
  • آرد سفید ……………. به مقدار کافی    ایراندخت

طرز تهیه مایه باقلوا یزدی :

پودر پسته را با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید و به صورت جداگانه درون ظرفی قرار دهید.    ایراندخت

طرز تهیـه شربت باقلوا یزدی :

شکر و آب را به هم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. زمانی که محلول غلیظ شد، گلاب را به مواد اضافه کنید و پس از چند جوش، مواد را از روی حرارت بردارید. اکنون شربت باقلوا یزدی آماده است.    ایراندخت

طرز تهیـه لواش باقلوا یزدی :

در ابتدا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید. روغن مایع و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد آماده شده بیفزایید. توجه کنید که خمیر نباید به دست تان بچسبد. خمیر بدست آمده را در یک نایلون فریزر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱ تا ۲ ساعت باقی بماند. سپس مقداری از خمیر را بردارید و به کمک وردنه نازک کنید. خمیر را در ظرف مورد استفاده که بایستی قابل استفاده در فر باشد، بریزید و در کف ظرف به خوبی پهن کنید.    ایراندخت

لواش بعدی را هم به همین شکل کف ظرف پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار بدهید. در ادامه، مایه باقلوا را که از قبل تهیه کرده بودید و کنار گذاشتید را روی ۲ لایه خمیر بریزید و کاملاً فشار دهید. در این مرحله کمی گلاب روی لایه های مواد باقلوا بریزید. اکنون کره را با حرارت ملایم داغ کنید و روی باقلواها بریزید. زمانی که کره جذب باقلواها شد، سینی باقلوا را در طبقه پایین فر قرار دهید و با حرارت ۳۵۰ درجه، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه، باقلوا را در طبقه بالای  فر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه باقی بماند. پس از گذشت ۱۵ دقیقه، باقلواها را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را به صورت کم کم روی باقلوا بریزید. باقلواها را به اندازه های مختلف برش دهید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. باقلوا یزدی شما آماده است. نوش جان.    ایراندخت

برای دیدن :

طرز تهیه مربای سیب 

طرز تهیه مربای انجیر، کلیک کنید.

ایران دخـت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه نان صبحانه

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

ده − 9 =