۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی ، طرز پخت خورشت خلال ، تهیه خورشت خلال ، 

 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی :

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • کره ………………………….. ۲۵ گرم
  • گوشت خورشی …………. ۳۰۰ گرم
  • خلال بادام درشت ……….. ۲۵۰ گرم
  • زرشک سیاه ………………. سه چهارم لیوان     ایراندخت
  • زعفران دم شده ………….. ۱ فنجان
  • گلاب ………………………… به مقدار دلخواه
  • رب گوجه فرنگی …………. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز …………………………… ۱ عدد متوسط
  • چوب دارچین ………………. یک عدد
  • نمک …………………………. به مقدار لازم
  • زردچوبه …………………….. به مقدار دلخواه

طرز پخت خورشت خلال :

کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. در قابلمه مناسبی، مقداری روغن، گرم کنید، سپس پیاز را که بسیار ریز خرد کرده اید به همراه زردچوبه، مقداری تفت دهید تا خامی پیاز گرفته شود.     ایراندخت

سپس گوشت های خرد شده به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از آن رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. مواد را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 حدوداً ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید. یک ساعت و نیم زمان دهید تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.    ایراندخت

 خلال بادام پاک شده را به مدت ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود، بعد آب آن را خالی کنید و به مدت ۵ دقیقه در محلول زعفران دم شده بخیسانید.

پس ار این مدت مخلوط بادام و زعفران را همراه با چوب دارچین به خورش اضافه کنید و مواد را هم بزند.

آب خورش در این مرحله باید به اندازه ای باشد که کاملاً روی مواد را به ارتفاع ۲ تا ۴ سانتی متر بپوشاند. اگر کمتر ازاین حد بود به مقدار لازم آب جوش به خورش اضافه کنید.

حرارت زیر خورش را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم بماند.     ایراندخت

حدوداً به مدت بیست دقیقه قبل از طبخ کامل خورش، زرشک سیاه شسته شده را همراه با گلاب و کره نرم شده به خورش بیفزایید و باقی زمان پخت را اجازه دهید خورش با درب باز روی حرارت متوسط بماند تا کاملاً جا بیفتد.

برای دیدن :     ایراندخت

آشنایی با طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه ماهی با نارگیل

طرز تهیه خورش فسنجان

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات    ایراندخت

طرز تهیه ته چین در فر

طرز تهیه خوراک بادنجان

طرز پخت خورش بادمجان در فر

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ماهی و میگو با سس گوجه، کلیک کنید.     ایراندخت

ایران دخت  

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسلایس کدو حلوایی

هادی گراوندی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

بیست − 19 =