۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت

طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،

 

طرز تهیه چیز کیک لوتوس: 

موادلازم:

  • دو بسته بیسکوییت پتی بورساده یا شکلاتی یا بیسکوییت لوتوس
  • کره : هفتادگرم
  • پنیرماسکارپونه : دویست گرم
  • خامه پاکتی صبحانه : چهارصدگرم
  • شیرعسلی : یک قوطی
  • کرم بیسکوییت لوتوس :یک شیشه
  • پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذاخوری
  • آب : نصف لیوان

روش درست کردن:

ابتدا دو بسته بیسکوییت پتی بور یا اگر دوست دارید بیسکوییت لوتوس به اندازه دویست و شصت گرم رو آسیاب کنید و با گره آب شده مخلوط نموده و ته قالبی که کیسه فریزریا سلفون کشیدید، پرس نموده و برای نیم ساعت در یخچال قراردهید.

موادمیانی:

پنیر رو با همزن چنددقیقه بزنید تا باز شود، خامه و شیرعسلی (من دو سوم قوطی ریختم، شیرین تردوست دارید تمومش روبریزید) رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یک دست بشه، ژلاتین رو در آب سر در یخته و بعداز چند دقیقه بن ماری نمایید وقتی خنک شد به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط نموده و موادراداخل قالب بریزید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.

لایه کرم بیسکوییت:

دو سوم ازشیشه کرم بیسکوییت را بن ماری کرده و وقتی روان شد و حرارتش رو از دست داد روی مواد میانی که حالا خودش روگرفته، بریزید و مجدد داخل یخچال قراردهید. چیزکیکتون بعد از یک ساعت آمادست.

@macooook

نکته :
  • با توجه به گرون بودن کرم بیسکوییت و بیسکوییت لوتوس میتوان بجای آنها از بیسکوییت و کرم بیسکوییت ایرانی استفاده کرد البته با طعم کاملا متفاوت و باز هم خوشمزه.
  • از هر نوع پنیرخامه ای بدون نمک میتونید بجای ماسکار پونه استفاده کنید.
  • میتونید کرم بیسکوییت روتوخونه باترکیب کره بادوم زمینی و بیسکوییت پودر شده و کمی ارده برای روان شدنش درست کنید.
  •  قالب مناسب ۲۰ تا ۲۳  اگر دوست دارید ضخامت مواد میانی کمتر باشه میتونید مواد رو نصف کنید ولی قالبتون ۲۰ سانتیمتر باشه تاخیلی هم مواد نازک نشن.
برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه پخت کدوپلو

هادی گراوندی

طرز تهیه کوفته تبریزی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

دو + 10 =