۸ مهر ۱۴۰۲
هنر آشپزی

طرز تهیه چیز کیک لوتوس

طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت

طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،

 

طرز تهیه چیز کیک لوتوس: 

موادلازم:

  • دو بسته بیسکوییت پتی بورساده یا شکلاتی یا بیسکوییت لوتوس
  • کره : هفتادگرم
  • پنیرماسکارپونه : دویست گرم
  • خامه پاکتی صبحانه : چهارصدگرم
  • شیرعسلی : یک قوطی
  • کرم بیسکوییت لوتوس :یک شیشه
  • پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذاخوری
  • آب : نصف لیوان

روش درست کردن:

ابتدا دو بسته بیسکوییت پتی بور یا اگر دوست دارید بیسکوییت لوتوس به اندازه دویست و شصت گرم رو آسیاب کنید و با گره آب شده مخلوط نموده و ته قالبی که کیسه فریزریا سلفون کشیدید، پرس نموده و برای نیم ساعت در یخچال قراردهید.

موادمیانی:

پنیر رو با همزن چنددقیقه بزنید تا باز شود، خامه و شیرعسلی (من دو سوم قوطی ریختم، شیرین تردوست دارید تمومش روبریزید) رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یک دست بشه، ژلاتین رو در آب سر در یخته و بعداز چند دقیقه بن ماری نمایید وقتی خنک شد به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط نموده و موادراداخل قالب بریزید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.

لایه کرم بیسکوییت:

دو سوم ازشیشه کرم بیسکوییت را بن ماری کرده و وقتی روان شد و حرارتش رو از دست داد روی مواد میانی که حالا خودش روگرفته، بریزید و مجدد داخل یخچال قراردهید. چیزکیکتون بعد از یک ساعت آمادست.

@macooook

نکته :
  • با توجه به گرون بودن کرم بیسکوییت و بیسکوییت لوتوس میتوان بجای آنها از بیسکوییت و کرم بیسکوییت ایرانی استفاده کرد البته با طعم کاملا متفاوت و باز هم خوشمزه.
  • از هر نوع پنیرخامه ای بدون نمک میتونید بجای ماسکار پونه استفاده کنید.
  • میتونید کرم بیسکوییت روتوخونه باترکیب کره بادوم زمینی و بیسکوییت پودر شده و کمی ارده برای روان شدنش درست کنید.
  •  قالب مناسب ۲۰ تا ۲۳  اگر دوست دارید ضخامت مواد میانی کمتر باشه میتونید مواد رو نصف کنید ولی قالبتون ۲۰ سانتیمتر باشه تاخیلی هم مواد نازک نشن.
برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه املت یونانی

هادی گراوندی

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز تهیه مخلوط پنیر و سبزیجات

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

شش − چهار =