طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،طرز تهیه چیز کیک لوتوس ، پخت چیز کیک لوتوس ، درست کردن چیز کیک لوتوس ، آموزش آشپزی ، پخت چیز کیک لوتوس ، ایران دخت ، ایراندخت ،
طرز تهیه چیز کیک لوتوس:
موادلازم:
- دو بسته بیسکوییت پتی بورساده یا شکلاتی یا بیسکوییت لوتوس
- کره : هفتادگرم
- پنیرماسکارپونه : دویست گرم
- خامه پاکتی صبحانه : چهارصدگرم
- شیرعسلی : یک قوطی
- کرم بیسکوییت لوتوس :یک شیشه
- پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذاخوری
- آب : نصف لیوان
روش درست کردن:
ابتدا دو بسته بیسکوییت پتی بور یا اگر دوست دارید بیسکوییت لوتوس به اندازه دویست و شصت گرم رو آسیاب کنید و با گره آب شده مخلوط نموده و ته قالبی که کیسه فریزریا سلفون کشیدید، پرس نموده و برای نیم ساعت در یخچال قراردهید.
موادمیانی:
پنیر رو با همزن چنددقیقه بزنید تا باز شود، خامه و شیرعسلی (من دو سوم قوطی ریختم، شیرین تردوست دارید تمومش روبریزید) رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یک دست بشه، ژلاتین رو در آب سر در یخته و بعداز چند دقیقه بن ماری نمایید وقتی خنک شد به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط نموده و موادراداخل قالب بریزید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
لایه کرم بیسکوییت:
دو سوم ازشیشه کرم بیسکوییت را بن ماری کرده و وقتی روان شد و حرارتش رو از دست داد روی مواد میانی که حالا خودش روگرفته، بریزید و مجدد داخل یخچال قراردهید. چیزکیکتون بعد از یک ساعت آمادست.
نکته :
- با توجه به گرون بودن کرم بیسکوییت و بیسکوییت لوتوس میتوان بجای آنها از بیسکوییت و کرم بیسکوییت ایرانی استفاده کرد البته با طعم کاملا متفاوت و باز هم خوشمزه.
- از هر نوع پنیرخامه ای بدون نمک میتونید بجای ماسکار پونه استفاده کنید.
- میتونید کرم بیسکوییت روتوخونه باترکیب کره بادوم زمینی و بیسکوییت پودر شده و کمی ارده برای روان شدنش درست کنید.
- قالب مناسب ۲۰ تا ۲۳ اگر دوست دارید ضخامت مواد میانی کمتر باشه میتونید مواد رو نصف کنید ولی قالبتون ۲۰ سانتیمتر باشه تاخیلی هم مواد نازک نشن.