۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی ، 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی :

مواد لازم :

  • گوشت چرخ کرده با کمی چربی ……… ۷۵۰ گرم
  • نمک …………………………………………. ۱ قاشق مربا خوری
  • تره خرد شده ……………………………… ۲۵۰ گرم
  • لپه …………………………………………… ۲۵۰ گرم
  • ادویه ………………………………………… نصف قاشق مربا خوری
  • تخم مرغ ……………………………………. ۲ عدد
  • گردو …………………………………………. ۵ عدد
  • فلفل …………………………………………. نضف قاشق مربا خوری
  • زرشک ……………………………………….. نصف فنجان
  • برنج ………………………………………….. ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران ………………………………………. ۲ قاشق چای خوری

طرز پخت کوفته تبریزی :

زرشک را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن در ماهیتابه بریزید و کمی سرخ کنید سپس زعفران ساییده شده را به آن اضافه کنید. مغز گردوها را درشت خرد کنید و پیاز را در یک قاشق سوپ خوری روغن، داغ کنید. طلایی رنگ که شد از روی حرارت بردارید. زرشک و مغز گردو و پیاز را با هم مخلوط کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

 

یک قسمت از گوشت را در کاسه متوسطی بگذارید و گوشت را به شکل کاسه درآورید. یک عدد تخم مرغ آبپز سفت را در میان گوشت بگذارید و یک قسمت مخلوط مغز گردو و زرشک و پیاز سرخ شده را دور آن بریزید و با گوشت روی آن را بپوشانید تا به شکل کوفته درآید.

 

به همین ترتیب کوفته های دیگر را نیز درست کنید. مقداری روغن را داغ کنید و نصف استکان آب را در آن بریزید و کوفته ها را در آن سرخ نمایید. به طوری که خرد نشوند.

 

سپس کوفته ها را در دیگ بپچینید و آبجوش را به طوری که مستقیماً روی کوفته ها ریخته نشود در دیگ بریزید. آب باید به مقداری باشد که روی کوفته ها را بپوشاند.

دقت کنید که درب دیگ باید باز باشد. وقتی که آب به جوش آمد، اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس درب دیگ را ببندید و بگذارید تا بپزد.

 

برای این که آب کوفته خوشمزه شود و مانند سوپ شود، دو قاشق سوپ خوری پیاز چرخ کرده و یک قاشق سوپ خوری برنج شسته شده در آن بریزید و سپس بچشید. اگر نمک لازم داشت به اندازه یک قاشق مربا خوری نمک بریزید.

 

ضمناً چنانچه میل داشته باشید می توانید به آن چاشنی نیز بیفزاید. و چنانچه بخواهید تمام مایه گوشت را به شکل یک کوفته درآورید، مخلوط گوشت را در کاسه بزرگ تری بگذارید و مغز گردو، زرشک، پیاز داغ و چهار عدد تخم مرغ آبپز سفت را در آن بگذارید.

 

این کوفته بزرگ، سرخ کردن لازم دارد که لازم است آن را در یک پارچه خیلی نازک بگذارید و بدوزید. بعد در دیگ آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. پیاز داغ را آماده کنید و در آن بریزید. کوفته را به دقت در آن بگذارید. البته باید آب جوش باشد.

 

پس از این که کوفته خودش را گرفت، در دیگ را ببندید و اجازه دهید که بپزد. کوفته را در دیس دیگری بگذارید. دور کوفته تبریزی را می توانید با سبزی های تازه، هویج پخته شده و یا با برگ های تازه کاهو تزئین کنید.

 

برای دیدن :

طرز تهیه ته چین اندونزی 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی 

طرز تهیه خورش فسنجان 

طرز تهیه ته چین در فر 

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی 

آشنایی با طرز تهیه کباب حسینی، کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

تهیۀ انواع حلوا با عسل

هادی گراوندی

طرز تهیه دسر شارلوت آلبالو

فاطمه میرزایی

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

ارسال دیدگاه

5 × 2 =