۲ مهر ۱۴۰۱
هنر آشپزی

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی ، طرز پخت میرزا قاسمی ، درست کردن میرزا قاسمی ، دستور پخت میرزا قاسمی ، ایراندخت ، ایران دخت 

طرز تهیه میرزا قاسمی ، طرز پخت میرزا قاسمی٬ درست کردن میرزا قاسمی ، دستور پخت میرزا قاسمی ، ایراندخت ، ایران دخت ، طرز تهیه میرزا قاسمی ، طرز پخت میرزا قاسمی ، درست کردن میرزا قاسمی ، دستور پخت میرزا قاسمی ، ایراندخت ، ایران دخت 

 

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

بادمجون کبابی : ۱ کیلو
گوجه فرنگی : ۴ عدد
تخم مرغ : ۴ عدد
سیر : نصف تا یک بوته
روغن و نمک وفلفل و زرد چوبه به میزان لازم
آب نارنج : ۲-۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : کاملا دلخواه من فقط اگر گوجه ها کم رنگ باشه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف

طرز پخت میرزا قاسمی :

ابتدا داخل یک ماهیتابه گود روغن میریزیم و سیر ها رو که له کردیم کمی تفت میدیم سپس زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و بعد بادمجون های کبابی رو که حسابی ساطوری و له کردیم رو اضافه می کنیم با حرارت ملایم اجازه میدیم بادمجون ها هم تفت بخورن و هم کاملاً بپزن، تو این فاصله روی گوجه ها با چاقو یه بعلاوه برش میدیم و روشون آب جوش میریزیم و میذاریم دوسه دقیقه داخل آبجوش بمونن بعد به راحتی پوستشون رو با دست می تونیم بکنیم.

گوجه ها رو نگینی خورد می کنیم، بادمجون ها رو کنار میزنیم و وسط ظرف رو باز می کنیم اگر روغن نداشت یکی دو قاشق غذا خوری روغن میریزیم و بعد گوجه ها رو میریزیم وسط ظرف و تفت میدیم تا کاملا نرم بشه تو این مرحله اگر دوست داشتید رب‌گوجه رو هم اضافه کنید ولی من استفاده از رب گوجه رو توصیه نمی کنم، گوجه ها که آبش کم شد و تفت خورد ، با بادمجون ها حسابی مخلوط کنید و قتی کمی با هم تفت خوردن ،دو باره وسط ظرف رو باز کنید و بادمجون ها رو کنار بزنید، تخم مرغ ها رو که داخل یک کاسه با چنگال زدین تا کمی مخلوط بشن رو میریزید وسط ظرف و اجازه میدید تخم مرغ ها کمی ببندن بعد با بادمجون مخلوط می کنید.

حالا نوبیت اضافه کردن آب نارنجه (که البته اصلا نباید زیاد بریزید که میرزا قاسمی ترش بشه این مقدار فقط مثل چاشنیه و واقعا طعمشو عالی میکنه )بعد هم میزنید تا حسابی جا افتاده و کمی کش دار بشه سپس داخل ظرف سرو می کشید و اگر دوست داشتید می تونید یدونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کنید و برای تزئین روی ظرف قرار بدید ،میرزا قاسمی خوشمزمون آمادست با نون یا کته می تونید میل کنید. 

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه ماهی آردی

طرز تهیه مربای سیب

فاطمه میرزایی

طرز تهیه همبرگر خانگی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

15 + چهار =