۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

تهیه پاستا با قارچ و ریحان

مواد لازم برای تهیه پاستا با قارچ و ریحان :

 

  • ماکارونی پیچ مورد نیاز  ۲۵۰ گرم 
  • ریحان تازه خرد شده مورد نیاز یک چهارم لیوان                                    پاستا
  • سیر خرد شده مورد نیاز ۳ حبه
  • گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۵۰۰ گرم 
  • پیاز خلال شده مورد نیاز ۱ عدد 
  • قارچ دکمه ای ورق شده مورد نیاز ۲۰۰ گرم 
  • سرکه سفید مورد نیاز یک چهارم لیوان 
  • گوجه فرنگی رنده شده مورد نیاز ۵۰۰ گرم                                              پاستا

طرز پخت پاستا با قارچ و ریحان

طرز پخت پاستا با قارچ و ریحان :

برای مرحله اول ماهی تابه را روی شعله ملایم گاز گذاشته بعد از این کار روغن را در ماهی تابه می ریزم و پیاز و سیر را در ماهی تابه ریخته بگذارید آنقدر بماند تا قشنگ نرم شود.

برای مرحله دوم گوشت را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می کنیم بگذارید تازمانی تفت بخورد تا قهوه ای شود.  برای مرحله سوم قارچ ها را اضافه کنید به مخلوط و آنقدر تفت بخورد تا نرم شود و بعد از این کار سرکه را اضافه کنید. 

برای مرحله چهارم گوجه فرنگی ها را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد بدون اینکه

درب ماهی تابه را بگذارید، به مدت زمان ۱۰ دقیقه بگذارید روی حرارت باقی بماند.

 برای مرحله پنجم سبزیجات را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد پاستا ها را که در یک قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است ریخته و حدود ده دقیقه صبر می کنیم تا کامل نرم شود. برای مرحله آخر پاستا ها را آبکشی کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و مخلوطی را که حاضر کرده بودیم روی پاستا بریزید.

امیدوارم از خوردن این غذا لذت ببرید. 

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.  برای مرحله پنجم سبزیجات را به مخلوط اضافه می کنیم و بعد پاستاها را که در یک قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است ریخته و حدود ده دقیقه صبر می کنیم تا کامل نرم شود.

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شربت سکنجبین

هادی گراوندی

طرز تهیه املت با تن ماهی

هادی گراوندی

طرز تهیه باقلوا یزدی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

نه + هجده =