۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، باسلوق خوشمزه ، باسلق ساده ، نحوه درست کردن باسلق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، باسلوق خوشمزه ، باسلق ساده ، نحوه درست کردن باسلق  

طرز تهیه باسلوق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، باسلوق خوشمزه ، باسلق ساده ، نحوه درست کردن باسلق ، مواد لازم برای تهیه باسلوق ، طرز درست کردن باسلوق ، درست کردن باسلوق ، باسلوق خوشمزه ، باسلق ساده ، نحوه درست کردن باسلق  

 

طرز تهیه باسلوق:

باسلوق یکی از خوراکی های مرسوم جشن های ما ایرانیاست. می تونیم این شیرینی رو با استفاده از روش زیر و البته رعایت نکات مهمش، تو خونه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه باسلوق:

  • نشاسته گل: ۱ لیوان
  • شکر : ۱ لیوان
  • ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو : ۱/۴ قاشق چای خوری 
  • کره : ۲۵ گرم
  • گلوکز : ۱۲۵ گرم
  • گلاب : ۱/۳ لیوان

طرز درست کردن باسلوق:

ابتدا ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد می پاشیم تا اسفنجی بشه (اگر سفت شد اصلاً نگران نشید) بعد یک لیوان آب سرد روی نشاسته میریزیم و تقریبا یک ربع، زمان میدیم تا کاملاً نشاسته داخل آب حل بشه یک لیوان شکر رو داخل قابلمه میریزیم و یک و نیم لیوان آب روش میریزیم و میزاریم رو حرارت تا جوش بیاد، بلافاصله بعد از جوش اومدن زیرش رو کم می کنیم و جوهرلیمو رو اضافه می کنیم و بعد از دو دقیقه نشاسته رو که کاملا داخل آب حل شده رو اضافه می کنیم و شروع می کنیم به هم زدن ،بعد از پنج دقیقه ژلاتین اسفنجی رو اضافه می کنیم.

نصف گلابمون رو هم الان اضافه می کنیم و بقیش رو نگه میداریم برای آخر کار، حرارت باید کم و همزدن مداوم باشه تا بوی خامی نشاسته از بین بره ،حدودا یک ساعت زمان میبره ،چهل دقیقه بعد نصف بقیه گلاب و گلوکز رو اضافه می کنیم (گلوکز باعث کشسانی باسلق میشه و کیفیتش رو بالا می بره اصلا حذفش نکنید) همچنان به همزدن ادامه بدید تا کم کم شروع کنه به سفت شدن وقتی حس کردید مایه داره سفت میشه کره رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مایه سفت و جمع بشه و از قابلمه جدا بشه.

بعد از این کار  زیرش رو خاموش می کنیم و میذاریم کمی از حرارت بیفته روی سطح سینی رو پودر نارگیل می ریزیم و یک گردو رو برعکس روی پودر نارگیل میذاریم و با قاشق به اندازه یه باسلوق از مواد بر میداریم و روی گردو میریزیم بعد روش رو با پودر نارگیل می پوشونیم و با دست شکلش میدیم تا گرد بشه، ته یه ظرف در دار می چینیم و سه ساعت میذاریم داخل یخچال و بعد نوش جان می کنید. برای موندگاری بهتر می تونید اضافه ی باسلق ها رو تا یکماه داخل فریزر نگهدارید، در تمام طول پخت باسلوق مدام باید مواد رو هم بزنیم تا سفت نشه و ته نگیره.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستا گرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سمبوسه عربی

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

پانزده − 6 =