۵ مهر ۱۴۰۱
هنر آشپزی

تهیه کیک و شیرنی با عسل

تهیه کیک و شیرنی با عسل

طرز تهیه کیک و شیرنی با عسل ، پخت کیک و شیرنی با عسل ، کیک عسل ، شکلات عسلی ، شیرینی آجیلی ، ایران دخت ، عسل ، طرز تهیه کیک و شیرنی با عسل ، پخت کیک و شیرنی با عسل ، کیک عسل ، شکلات عسلی ، شیرینی آجیلی ، ایران دخت ، عسل 

 

کیک عسل:     ایراندخت

۳۰۰ گرم عسل را حرارت دهید . کره ی نرم شده ، نصف فنجان شکر ، یک عدد تخم مرغ ،یک فنجان چای غلیظ و میخک کوبیده را به آن اضافه نمایید. سپس ۵۵۰ گرم آرد و نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را به آن اضافه کنید تابه صورت خمیر در آید . قالب کیک را چرب نمده و خمیر را در آن بریزید و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.    ایراندخت

کیک نارگیلی عسل:     ایراندخت

۵۰۰ گرم عسل را در یک فنجان آب نارگیل حل کرده و با ۵۰۰ کرم آرد گندم سبوس دار و۲۵۰ گرم کشمش بی دانه مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید .سپس آن را در قالب کیک ریخته و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. می توانید کیکرا با پودر نارگیل و کمی خامه و پودر پسته تزیین کنید.    ایراندخت

شیرینی آجیلی:     ایراندخت

هریک از مغزهای بادام ، فندق ، پسته و گردو را به نسبت مساوی چرخ کنید و کمی هل و پودر میخک به آن اضافه کنید . سپس به مقدار لازم ب آن عسل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . این شیرینی بسیار مقوی است و بهتر است هر بار مقدار کمی از آن را میل نمایید .    ایراندخت

شیرینی عسلی نارگیلی:     ایراندخت

۵۰۰ گرم عسل را کمی حرارت دهید و با ۵۰۰ گرم پودر نارگیل و کمی هل و وانیل مخلوط کنید سپس آن را در سینی پهن کنید و با وردنه فشار دهید تا بهم نچسبد . شیرینی را به مدت نیم ساعت در یحخچال بگذارید تا سفت شود . سپس آن را به شکل دلخواه برش دهید.    ایراندخت

شیرینی گردویی عسلی:

۵۰۰ گرم گردو را به صورت پودر در آورید و با ۱۰۰ در آوریگرم آرد گندم و ۳۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. شیرینی را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده ی خوردن شود.

شیرینی گز با عسل:

۱۵۰۰ گرم آرد را با ۱ کیلو عسل و ۲۰۰ گرم خامه مخلوط نمایید. برای خوش طعم شدن آن کمی خلال بادام ، پسته ، هل و میخک به آن اضافه نمایید . سپس  خمیر را به صورت دایره های کوچک و در آرد شیرینی بغلطانید.    ایراندخت

نان خامه ای عسلی:

یک کیلو گرم آرد سبوس دار را با ۵۰۰ گرم عسل و کمی آب به صورت خمیر در آورید کمی نمک و میخک کوبیده و هل به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید .

خمیر را روی تخته به صورت لایه ی نازکی پهن کنید و روی آن کمی مخلوط عسل خامه بریزید .    ایراندخت

بعد خمیر را لوله کرده و روی آن را با کمی عسل و پودر نارگیل بپوشانید .

بعد خمیر را برش داده و در سینی فر بچینید و بگذارید با حرارت ملایم فر بپزد .    ایراندخت

رنگینک:

هسته ی خرما را بگیرید  به جای آن کمی گردو لای آن بگذارید. بعد خرما ها را به عسل آغشته کنید و در پودر نارگیل ، پودر پسته  یا کنجد بغلطانید.

شکلات عسلی:

۱۰۰ گرم شکر و ۶ قاشق سوپ خوری عسل رقسق شده  و یک قاشق سوپ خوری عرق بهار نارنج و ۲۵۰ گرم خلال بادام را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید . چند بار آن ها را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند . وقتی مایع کمی سفت شد و به رنگ قهوه ای کم رنگ درآمد  ، داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن آن را به شکل دلخواه برش دهید.    ایراندخت

 

تهیه کیک و شیرنی با عسل   a   aطرز تهیه کیک و شیرنی با عسل ، پخت کیک و شیرنی با عسل ، کیک عسل ، شکلات عسلی ، شیرینی آجیلی ، ایران دخت ، عسل

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

هادی گراوندی

طرز تهیه نان چایی شیرینی

هادی گراوندی

طرز تهیه ۱۰ اسموتی خنک مناسب تابستان

زهرا دژ پسند