تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی ، تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی
پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)
مواد لازم برای چهارنفر:
- فیله مرغ: هشت تکه
- سیب زمینی: چهار عدد متوسط
- قارچ: دویست و پنجاه گرم
- نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
- فلفل دلمه ای: دوتاسه قاشق غذاخوری
- جعفری، پیازچه و گشنیزخردشده: سه قاشق غذاخوری
- پیازداغ درصورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
- سیر: چهارحبه
- رب گوجه یاسس گوجه خانگی: به میزان دلخواه
طرز پخت فیله مرغ باسس سیر:
ابتدا قارچ های شسته شده را بسته به سایزشون برش میزنیم، من از وسط برش زدم و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت میدم. قارچ ها را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و سیب زمینی های برش خورده را با نمک و زردچوبه برای خوش رنگتر شدن سرخ می کنیم.
سپس فیله های شسته شده را در تابه با نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت می دهیم تا حدی که خشک نشوند در انتها برای طعم و رنگ عالی تر کمی زعفران روی فیله ها می پاشیم و پس از یک دقیقه فیله ها را بر می گردانیم تا پشت فیله ها نیز به زعفران آغشته شود، پس ازخارج کردن فیله ها، فلفل دلمه نگینی را با مقداری جعفری و پیازچه خردشده و کمی گشنیز تفت می دهیم.
برای تهیه سس، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رابا کمی روغن تفت داده تامزه خامی آن گرفته شود، مزه ی آن را با نمک و فلفل سیاه تنظیم کرده و سیر رنده یا له شده را اضافه می کنیم ، در انتها پیاز داغ را اضافه کرده و سس را با کمی آب جوش رقیق می کنیم، مواد آماده شده را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکته :
- مواد لازم برای چهار نفر می باشد.
- این مقدار شکر کاملاً نرماله ولی شما با توجه به ذائقه ی خودتون می تونید مقدار شکرش رو کم یا زیاد کنید. حلوا
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب حلوا
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)