۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه فیله مرغ با سس سیر

فیله مرغ با سس سیر٬ درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر٬ درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر آموزش آشپزی ، پخت مرغ باسس سیر ، 

تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی ، تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی

 

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

مواد لازم برای چهارنفر:

 
  • فیله مرغ: هشت تکه
  • سیب زمینی: چهار عدد متوسط
  • قارچ: دویست و پنجاه گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای: دوتاسه قاشق غذاخوری
  • جعفری، پیازچه و گشنیزخردشده: سه قاشق غذاخوری
  • پیازداغ درصورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: چهارحبه
  • رب گوجه یاسس گوجه خانگی: به میزان دلخواه
 

طرز پخت فیله مرغ باسس سیر:

 
ابتدا قارچ های شسته شده را بسته به سایزشون برش میزنیم، من از وسط برش زدم و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت میدم. قارچ ها را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و سیب زمینی های برش خورده را با نمک و زردچوبه برای خوش رنگتر شدن سرخ می کنیم.
 
سپس فیله های شسته شده را در تابه با نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت می دهیم تا حدی که خشک نشوند در انتها برای طعم و رنگ عالی تر کمی زعفران روی فیله ها می پاشیم و پس از یک دقیقه فیله ها را بر می گردانیم تا پشت فیله ها نیز به زعفران آغشته شود، پس ازخارج کردن فیله ها، فلفل دلمه نگینی را با مقداری جعفری و پیازچه خردشده و کمی گشنیز تفت می دهیم.
 
برای تهیه سس، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رابا کمی روغن تفت داده تامزه خامی آن گرفته شود، مزه ی آن را با نمک و فلفل سیاه تنظیم کرده و سیر رنده یا له شده را اضافه می کنیم ، در انتها پیاز داغ را اضافه کرده و سس را با کمی آب جوش رقیق می کنیم، مواد آماده شده را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. 
 

 

نکته :
  • مواد لازم برای چهار نفر می باشد.
  • این مقدار شکر کاملاً نرماله ولی شما با توجه به ذائقه ی خودتون می تونید مقدار شکرش رو کم یا زیاد کنید. حلوا
برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه انواع رب ها

هادی گراوندی

طرز تهیه قیمه محلی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

5 × چهار =