۱ مهر ۱۴۰۱
هنر آشپزی

تهیۀ انواع حلوا با عسل

تهیۀ انواع حلوا با عسل

تهیۀ انواع حلوا با عسل

ارده ی عسل

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .

برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

حلوای نرم عسل

۶ فنجان آرد با عسل را با روغن در یک ماهی تابه سرخ کنید تا به صورت قهوه ای روشن در آید .بعد کی  روغن به آن بزنید . ۴ فنجان عسل را در آب حل کرده و حرارت دهید تا به صورت شربت در آید .

شربت به دست آمده را به مواد اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا آماده  شود . می توانید با کمی پودر بادام زمینی آن را تزئیین کنید.

حلوای جوانه ی گندم با عسل

یک کیلو گرم آرد جوانه ی گندم را تفت دهید و کمی کره به آن اضافه کنید . بعد آن را با عسل مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید . در صورت تمایل می توانید به جای کره دو قاشق مربا خوری روغن زیتون به آن اضافه کنید .

حلوای عسلی

یک کیلو گرم آرد را الک کرده و در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود .

سپس ۴۰۰ گرم روغن یا کره به آن اضافه نمایید . عسل را کمی حرارت دهید و به آرد

اضافه نمایید و مدت ۵ دقیقه هم بزنیید تا حلوا آماده شود .

در آخر آن را به صورت قطعات مربعی شکل برش داده و با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کنید .

حلوای عسلی – گردویی

۵۰۰گرم پودر گردو را با مقدار لازم عسل و کمی وانیل یا هل مخلوط کرده

و به صورت خمیر در آورید .

سپس حلوا را به قطعات کوچک برش داده و در کاغذ روغنی یا زرورق های رنگی بپیچید .

خوراک بسیار مقوی و سالمی برای کودکان می باشد.

حلوای برنجی

۴۰۰ گرم آرد برنج و ۳۰۰ گرم عسل و کمی زعفران را با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر خشک و سفت در آید .

کمی پودر پوست پرتقال و نمک  به آن اضافه کنید و چند ساعت درون یخچال بگذارید .

بعد آن را برش دهید و میل نمایید .

حلوای  کنجدی

دو لیوان آب را آسیاب نمایید تا روغن بیندازد . بعد با عسل و کمی زعفران و گلاب مخلوط کنید .

حلوا آماده خوردن می شود.

تهیۀ انواع حلوا با عسل حلوای جوانه ی گندم با عسل ارده ی عسل حلوای  کنجدی A   A ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً

نرم و یک دستی درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از

مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید

تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف

به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .

برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید

تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .

برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید . ۵۰۰ میلی گرم آرد گندم

و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی

درست شود .سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل

دهید . برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .

سپس آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .

برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .۵۰۰ میلی گرم آرد گندم و ۶۰۰ گرم

عسل را خوب باهم مخلوط کنید تاخمیر نسبتاً نرم و یک دستی درست شود .سپس

آن را در ظرفی ریخته و با قالب های مختلف به آن شکل دهید .

برای تزئین می توانید از مغز گردو استفاده کنید .

نوشته های مرتبط

تهیه سوپ جو و تره فرنگی

هادی گراوندی

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

طرز تهیه کله و پاچه گوسفندی

فاطمه میرزایی