۲۱ مرداد ۱۴۰۱
هنر آشپزی

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه ,  طرز پخت شیر برنج , درست کردن شیر برنج , نح.وه درست کردن شیر برنج , ایران دخت , ایراندخت

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه ,  طرز پخت شیر برنج , درست کردن شیر برنج ,  درست کردن شیر برنج , ایران دخت , ایراندخت , طرز تهیه شیر برنج خوشمزه ,  طرز پخت شیر برنج , درست کردن شیر برنج ,  درست کردن شیر برنج , ایران دخت , ایراندخت

مواد لازم برای تهیه شیر برنج خوشمزه:
  • برنج: ۱ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • شیر: یک ونیم تا دو لیتر
  • شکر: ۱ پیمانه سر خالی
  • گلاب: ۲-۳ قاشق غدا خوری
  • دارچین و خلال پسته و بادام برای تزئین به دلخواه

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه ,  طرز پخت شیر برنج , درست کردن شیر برنج , نح.وه درست کردن شیر برنج , ایران دخت , ایراندخت

هنر آشپزی

طرز پخت شیر برنج خوشمزه:

برنج رو از شب قبل بدون نمک خیس کنید بعد به اندازه دو پیمانه آب اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه و آبش کامل تبخیر شه بعد یک لیتر شیر رو اضافه کنید و کاملا مراقب باشید که ته نگیره و سر نره تا کاملا برنج له بشه و لعاب بندازه اگر خیلی سفت بود لیتر دوم شیر رو کم کم اضافه کنید تا جایی که نیاز بود وقتی خوب جا افتاد و کمی غلیظ شد شکر رو اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن شکر دوباره شیر برنج شل میشه اجازه میدیم با حرارت ملایم به غلظت مورد نظر برسه اگر برنج خوب له و پخته نشه بعدا شیر از برنج جدا میشه پس قوام مناسب خیلی مهمه البته خیلی هم نباید سفت بشه چون بعد از سرد شدن سفت تر میشه در آخر گلاب رو اضافه کنید اگر دوست داشتید میتونید مقدارشو بیشتر بزنید.

سپس حرارت رو خیلی کم می کنیم و بادر بسته اجازه می دیم شیربرنجمون ۵ دقیقه کامل جا بیفته شیربرنج باید شیرینی و عطر ملایمی داشته باشه و مثل شله زرد شیرین و معطر نباشه، می تونید مقدار شکر رو با توجه به ذائقتون کم یا زیاد کنید و اگر شکر درشکر مصرف نمی کنید شکر رو حذف کنید و بعد از پخت با عسل یا شیره میل کنید حتما شیربرنج رو در طول پخت هم بزنید و مراقب باشید ته نگیره و سر نره.

مجلات ایران دخت

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه میرزا قاسمی

هادی گراوندی

طرز تهیه شربت سکنجبین

هادی گراوندی

طرز تهیه کوفته سرگنجشکی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

شش + پانزده =