۳۱ فروردین ۱۴۰۳
سلامت و درمان مجله ایران دخت

اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر

اصل پنجم ( ۵ ) : از

بیشتر مواد قندی مضر هستند : از

دست کم صد دلیل خوب برای اجتناب از خوردن مواد قندی فرآوری شده وجود دارد .

یکی از آنها این است که قند باعث چاقی ، پوسیدگی دندان ، دیابت ، دمدمی مزاج بودن ،

التهاب مفاصل ، ضعف بینایی ، بیماری قلبی ، افسردگی ، و خلق وخوی نامتعادل ، آرتروز ،

سنگ کلیه ، می شود.

مصرف مواد قندی همچنین موجبات ابتلا به سرطان سینه تخمدان ، پروستات و مقعد را فراهم می کند .

علاوه بر اینها ، عملکرد دستگاه ایمنی را مختل می کند و باعث می شود انسان در برابر سرماخوردگی آسیب پذیر شود.

اگر مجبورید از مواد قندی استفاده کنید ، از طبیعی ترین شکل آن استفاده کنید .

به عنوان مثال ، از شیرینی میوه ها ذت ببرید و نوشیدنی ها و دسرهایتان را با عسل شیرین کنید .از خوردن قندهای فرآوری شده در نوشابه ، کیک ، شیرینی و سس گوجه فرنگی اجتناب کنید.

اصل ششم ( ۶ ) :

فرق چربی خوب و بد را بدانید :

همه ی چربی ها یکسان نیستند . بعضی چربیها به قدری خوب هستند که وجودشان برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است.

بدن برای بازسازی بافت هایش و جذب ویتامین ها و مواد مغذی به چربی های خوب نباز دارد . این چربی ها که به چربی های ونو اشباغ نشده و پلی اشباع شده معروف هستند ، در دانه های خوراکی ، ماهی ، زیتون ، دانه ی کتان و پنیر سویا یافت می شوند .

از خوردن چربی های بد که هیچ ارزش غذایی ندارند و حتی ممکن است باعث بروز بیماری و سرطان شوند ، بپرهیزید.

این شامل چربی های اشباع شده و چربی های موجود در گوشت قرمز ، مواد لبنی ، غذاهای دریایی و غذاهای بسته بندی شده هم هست.

اصل پنجم و ششم از اصولی برای افزایش طول عمر مواد قندی مضر چربی خوب و بد

نوشته های مرتبط

خواص و مضرات سیاه دانه

هادی گراوندی

کرم های شبانه و ۱۱ مزیت شگفت انگیز استفاده از آنها

مدیر محتوا

آشنایی با خواص ریحان …

هادی گراوندی