۲۴ فروردین ۱۴۰۳
تغذیه و تناسب اندام مجله ایران دخت

خواص درمانی سیب و سرکه ۴

خواص درمانی سیب و سرکه سیب4

خواص درمانی سیب و سرکه ۴ ، آشنایی با خواص درمانی سیب و سرکه  ، خواص درمانی سیب و سرکه ۴ ، نحوه نگهداری سرکه سیب ، کاربرد سرکه سیب ، نحوه نگهداری سرکه سیب ، روغن زیتون و سرکه سیب ، روغن زیتون و سرکه سیب ، کاربرد سرکه سیب  ، کاربرد سرکه سیب در زندگی ، نحوه نگهداری سرکه سیب ، نحوه نگهداری سرکه سیب 

سرکۀ سیب در روایات :

امام صادق می فرمایند: سرکۀ سیب قدرت تفکر را افزایش می دهد و دل را نورانی می کند.

حضرت علی می فرمایند: خانواده ای که روغن زیتون و سرکۀ سیب را، غذای خود قرار دهد،

هیچگاه فقیر نخواهد شد.

همچنین حضرت علی؛ خوردن سرکۀ سیب را برای بدن مفید می دانستند.

خواص سرکۀ سیب :

سرکۀ سیب یکی از قدیمی ترین مواد آرایشی محسوب می شود. و ماده ای طبیعی برای شادابی،

حفاظت، ضدعفونی کردن و ترمیم پوست است.

سرکۀ سیب باکتری های مضر و بیماری زای روده را از بین می برد و موجب تقویت اعصاب، افزایش

مقاومت بدن، کمک به هضم غذا و کاهش غلظت خون می شود.

همچنین سرکۀ سیب دارای خاصیت پاک کنندگی و ضد عفونی کنندگی می باشد.

سرکۀ سیب نوعی آنتی بیوتیک است زیرا اسید استیک موجود در سرکۀ سیب

بسیاری از باکتری ها و ویروس ها و دیگر میکروب های بیماری زایی را که پوست،

حلق، مجاری تنفسی، مثانه، دستگاه گوارش و … را مبتلا می کند، از بین می برد.

حدود ۲۰۰۰ سال پیش بقراط، پزشک یونانی از سرکۀ سیب به عنوان ماده ضدعفونی کننده برای

درمان زخم و عفونت روده استفاده می کرد.

سربازان نیز در جنگ، زخم های خود را با پارچه های آغشته به سرکۀ سیب پاک می کردند

و به این وسیله زخم ها را ضدعفونی می کردند.

نحوه نگهداری سرکۀ سیب :

 

  • همیشه سرکۀ سیب را در ظرف شیشه ای نگه داری کنید. ظروف فلزی یا حلبی مناسب نیستند، زیرا اسید موجود سرکه، این مواد را می خورد و سرکه طعم فلز را به خود می گیرد.

 

  • شیشه های رنگی برای نگهداری سرکه، مناسب ترند.

 

  • همیشه پس از مصرف، در شیشه سرکه را خوب ببندید. چون ممکن است سرکه فاسد و یا خراب شود.

 

  • تا حد امکان سرکه را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

 

کاربرد سرکۀ سیب در زندگی :

سرکۀ سیب در آشپزی :

  • اگر سیب زمینی پوست کنده را در ظرف حاوی آب و سرکۀ سیب بیندازید، رنگ آن تیره نمی شود. البته باید روز بعد، آن را مصرف کنید.

 

  • معمول ترین موارد استفاده از سرکۀ سیب در آشپزی، برای تهیه ماهی، کباب ترش، غذاهای حاوی عدس و تهیه سس سالاد می باشد.

  • اگر به خوراک ماهی یا روغن ماهی کمی سرکۀ سیب اضافه کنید، بوی نامطبوع آن را از بین می برد. اگر روی ماهی خام هم سرکۀ سیب بریزید همین نتیجه را می گیرید و هنگامی که آن را بپزید، رنگ پوست آن تغییری نمی کند.

  • اگر به گوشت و ماهی تازه سرکۀ سیب بمالید و در جای سردی نگه داری کنید، مدت طولانی تری تازگی خود را حفظ خواهند کرد.

 

  • در واقع سرکۀ سیب گوشت را کنسرو کرده، طعم ترشی به آن می دهد و موجب نرمی گوشت می شود. همچنین طعم تند و قوی گوشت را ملایم تر می سازد.

  • اگر پنیر را داخل پارچه آغشته شده به سرکۀ سیب بپیچید و در یخچال بگذارید مدت طولانی تری تازگی خود را حفظ می کند.

 

  • اگر غذای شما خیلی شور شد، سرکه سیب و شکر را به مقدار مساوی با هم مخلوط کرده و کم کم به غذا اضافه کنید تا طعم شور آن از بین برود.

  • اگر غذا خیلی شیرین شد، یک تا دو قاشق سرکۀ سیب به آن اضافه کنید تا شیرینی آن کمتر شود.

 

  • اضافه کردن یک پیمانه سرکۀ سیب به آب سبزیجات در حال پخت، باعث حفظ رنگ آن ها می شود.

 

  • اگر قطعات تازه زنجبیل را در سرکه بخوابانید، مدت طولانی تری در یخچال تازگی خود را حفظ خواهند کرد.

 

  • اگر هنگام پخت حبوبات و انواع کلم، مقداری سرکۀ سیب به آن ها اضافه کنید، نرم تر شده و هضم آن ها آسان تر می شود.

 

  • اگر می خواهید گوشت پرندگان یا گوشت گوساله را به مدت یک یا دو روز در یخچال نگه داری کنید، باید آن را در پارچه ای که با آب و سرکۀ سیب خیس شده است، بپیچید تا گوشت بسیار ترد و نرم شده و مدت طولانی تری تازه بماند.

  • برای ترد کردن گوشت کبابی، آب گوشت و سرکۀ سیب را به میزان مساوی مخلوط کنید و آن را بجوشانید. پس از سرد شدن، گوشت کباب را ۲ تا ۳ ساعت در آن بخوابانید.

 

  • اگر هنگام آب پز کردن تخم مرغ، مقداری سرکۀ سیب به آن اضافه کنید، در صورت ترک خوردن، از بیرون ریختن محتویات آن جلوگیری می کند.

 

  • با اضافه کردن یک قاشق چای خوری سرکۀ سیب به ژلاتین، حتی در هوای گرم تابستان نیز، ژله سفت خواهد ماند.

 

  • هنگام شستن کاهو، انواع سبزی ها و میوه ها دو قاشق غذاخوری سرکۀ سیب و مقداری نمک به آن اضافه کنید تا این مواد ضدعفونی شده و سایر حشرات موجود در آن از بین بروند.

 

  • اگر هنگام سرخ کردن غذا یک قاشق چایخوری سرکۀ سیب به روغن مایع اضافه کنید، روغن کمتری جذب غذا می شود و طعم لذیذتری به غذا می دهد.در پست های بعدی، حتماً به ادامه مطلب درباره خواص سیب و سرکۀ سیب، خواهیم پرداخت.

 

 

برای دیدن :

خواص درمانی سیب و سرکه ۱

خواص درمانی سیب و سرکه ۲

خواص درمانی سیب و سرکه ۳، کلیک کنید.

ایران دخـت

نوشته های مرتبط

بررسی قرص دارویی فاموتیدین

فاطمه میرزایی

خواص رایحه درمانی برای زیبایی پوست

فاطمه میرزایی

خواص و فواید صابون زردچوبه

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

5 × 1 =