۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
تغذیه و تناسب اندام مجله ایران دخت

خواص میوۀ به و دانه به ( بهدانه )

خواص میوۀ به و دانه به ( بهدانه )

خواص میوۀ به و دانه به ( بهدانه )

به و به دانه

طبیعت :

به شیرین : کمی گرم و تر   به ترش : سرد و خشک     به ملس : معتدل

حاوی :آب ، ویتامین آ ، ث ،املاح معدنی  ( کلسیم ، پتاسیم ، آهن ،نیاسین ،فسفر ) ، مواد قندی

خواص : به برای زنان باردار بسیار مفید است. برای قئه بینایی را زیاد ،معده را پاک می کند وبرای رفع استرس و ترس بسیار مفید است ، ذهن را روشن می کند ، برای اسپرم سازی بسیار مفید است ، ضد اسهال ، افزایش ادرار ، نشاط آور ، ضد افسردگی و وسواس ، تقویت رحم اعمال معده ، تعادل اعصاب ، رفع ورم حاد روده ،  اخلاط خونی ، خونریزی های بواسیر ، تقویت رحم ، عرق را خوشبو و مانع سقط  جنین جنین می شود .

دم کرده ی به :در درمان ورم روده  بزرگ و اسهال موثر است و هضم را آسان می کند.

دانه به ( بهدانه ) :

رفع تشنگی و عطش حرارت معده ، رفع گرفتگی صدا و کندی دندان ، تسکین سرفه ،

دم کرده یا لعاب آن جهت رفع گلو درد مفید است .

فواید شکوفه درخت به :

 چنان‌چه دم کرده ۳۰ گرم شکوفه به (تازه یا خشک کرده آن) را در یک لیتر آب با عرق بهار نارنج مخلوط کنند و بنوشند، خواب عمیق و راحتى به دنبال خواهد داشت.سردرد را برطرف می کند.مقوی معده است .سینه را صاف و تقویت می کند.سرفه کودکان را برطرف می سازد .برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

دم کرده ی برگ درخت بـه :

رفع چشم درد و آرمش اعصاب ،براى پانسمان زخم‌هاى سطحى بدن یا شست‌وشوى چشم در هنگام چشم درد، مى‌توان از محلول غلیظ جوشانده برگ درخت به استفاده نمود.

جوشانده برگ درخت به‌، بى‌خوابى را درمان مى‌کند، به این منظور باید یک مشت برگ‌هاى تازه و نو رسته برگ به را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزیم تا دم بکشد و پس از صاف کردن آن را با شکوفه نارنج یا شکر یا عسل، شیرین کنید و قبل از خواب، دو قاشق سوپخورى از آن بنوشید.

جوشانده برگ به (به روشى که گفته شد)، بهترین راه درمان عصبانیت است.زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .قابض است .ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .

مضرات : خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانی که گرم مزاج اند خوب نیست .

خواص میوۀ به و دانه به ( بهدانه ) فواید شکوفه درخت به

نوشته های مرتبط

آشنایی با خواص و مضرات کاهو

هادی گراوندی

آشنایی با خواص و مضرات مارچوبه

هادی گراوندی

اصل بیست یکم و بیست دوم از اصولی برای افزایش طول عمر

هادی گراوندی