طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی ٬ درست کردن شیرینی گردویی پفکی ٬ طرز پخت شیرینی گردویی پفکی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬ طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی ٬ طرز پخت شیرینی گردویی پفکی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی پادرازی ٬
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی پفکی:
- زرده تخم مرغ درشت : ۳عدد
- پودر شکر : ۱۰۰ گرم
- وانیل : نصف قاشق چای خوری
- گردوی نگینی خرد شده : ۱۳۰ گرم
- دمای فر :۱۶۰-۱۷۰ درجه سانتیگراد
- مدت زمان پخت ۱۰-۱۲ دقیقه
طرز پخت شیرینی گردویی پفکی:
- از بیست تا نیم ساعت قبل فر رو روشن کنید و اجازه بدید کاملاً گرم بشه.
- گردو ها رو آسیاب نکنیدبا چاقو نگینی خرد کنید
- زرده های تخم مرغ و پودر قند رو حداقل ده دقیفه با دور تند همزن برقی بزنید و دائم با لیسک مواد کنار ظرف رو با مواد وسط مخلوط کنید که همه ی مواد خوب میکس بشن.
- سفیده ها رو با دقت تمام ،کاملا از زرده جدا کنید.
- بعد از اینکه شیرینی ها رو از فر خارج کردید اجازه بدید کاملا سرد بشن بعد از کاغذ جدا کنید.
- این شیرینی خوشمزه خیلی راحت و سریع درست میشه .
۲ دیدگاه
خیلی عالی. از اینکه فیلم طرز تهیه هم گذاتشتید ممنونم. دمتون گرم
ممنون سعی می کنیم از این به بعد فیلم هم بذاریم