طرز تهیه اسلایس کدو حلوایی ، طرز پخت اسلایس کدوحلوایی ، طرز تهیه اسلایس کدو حلوایی ، طرز پخت اسلایس کدوحلوایی ، درست کردن اسلایس کدو حلوایی ، مواد لازم اسلایس کدوحلوایی ، طرز پخت اسلایس کدو حلوایی ، طرز پخت اسلایس کدوحلوایی ، طرز تهیه اسلایس کدو حلوایی ، طرز پخت اسلایس کدوحلوایی ، درست کردن اسلایس کدو حلوایی ، مواد لازم اسلایس کدوحلوایی ، طرز پخت اسلایس کدو حلوایی ،
مواد لازم برا ی تهیه اسلایس کدو حلوایی:
- آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- جوپرک یا جو دوسر پرک: یک و یک چهارم پیمانه
- نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چای خوری
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- شکرقهوه ای روشن فشرده: ۱/۲ پیمانه
- کره آب شده: ۳/۴ پیمانه
- وانیل: ۱/۲قاشق چای خوری
- عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری می توان از آن به جای وانیل استفاده کرد .
مواد میانی برا ی تهیه اسلایس کدو حلوایی:
- شکر: ۱/۴ پیمانه
- شکرقهوه ای فشرده (بهتره رنگ شکر قهوه ای روشن باشه): ۱/۴ پیمانه
- دارچین: یک قاشق چای خوری
- جوزهندی رنده شده تازه: ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودرزنجبیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودرمیخک: ۱/۸ قاشق چای خوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
- یک عددتخم بزرگ + یک عدد زرده تخم مرغ
- وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
- عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری می توان از آن به جای وانیل استفاده کرد .
- پوره کدوحلوایی: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- شیروخامه صبحانه: ۱/۳ پیمانه به صورت مخلوط
طرز پخت اسلایس کدو حلوایی:
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید، آرد، جوپرک، نمک و جوش شیرین روخوب هم بزنید، شکر سفید و شکر قهوه ای را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره آب شده و وانیل را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، و نصف مواد رو داخل قالب ۲۰ در ۲۰ ریخته و خوب پرس کنید، پانزده دقیقه بزارید داخل فر، باید این نگته رو گفت که قبلش فر گرم شده باشه.
تهیه مواد میانی اسلایس کدوحلوایی:
شکر سفید و قهوه ای، دارچین، جوزهندی، زنجبیل، میخک و نمک رو خوب مخلوط کنید، تخم مرغ و زرده اضافه و وانیل رو اضافه کرده و هم بزنید، کدو حلوایی رو که از قبل پخته و به صورت پوره در آورده و آبش خوب کشیده شده رو به بقیه مواد اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید و در نهایت مخلوط شیر و خامه رو اضافه کنید تا یکنواخت شود، مواد را داخل قالب روی لایه اول ریخته، صاف کنید و پانزده دقیقه دیگه داخل فر بگذارید، سپس بقیه مخلوط پایه را روی مواد تکه تکه کرده و بریزید و داخل فر ولی نزدیکتر به قسمت بالای فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا مواد رویه، قهوه ای طلایی بشه، از فر که خارج کردید، یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش دهید و با خامه فرم گرفته یا پوره کدو حلوایی تزیین کنید.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.