۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

طرز پخت سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدو تنبل ، دانه های کدو تنبل ، سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدوتنبل ، طرز تهیه سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدوتنبل ، طرز پخت سوپ کدوتنبل ، 

طرز پخت سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدو تنبل ، دانه های کدو تنبل ، سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدوتنبل ، طرز تهیه سوپ کدو تنبل ، تهیه سوپ کدوتنبل ، طرز پخت سوپ کدوتنبل ، 

 

طرز پخت سوپ کدو تنبل :

سوپ کدو تنبل یکی از سوپ های پرطرفدار در روزهای سرد پاییز و زمستان است که در این مقاله به روش پخت آن می پردازیم. امیدواریم این پست مورد مطالعه و پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

زمان آماده سازی و پخت :

زمان پخت سوپ کدو تنبل ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه می باشد.

مواد لازم :

  • روغن زیتون …………………… ۴ قاشق غذاخوری
  • کدو تنبل ……………………….. ۱ عدد متوسط
  • پیاز خرد شده …………………. ۱ عدد بزرگ
  • سیر خرد شده ……………….. ۴ تا ۶ حبه
  • نمک دریا ……………………….. نصف قاشق چای خوری
  • دارچین آسیاب شده …………. نصف قاشق چای خوری
  • جوز هندی ……………………… نصف قاشق چای خوری
  • میخک …………………………… یک هشتم قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ……………………… در صورت دلخواه
  • فلفل سیاه آسیاب شده ……. در صورت دلخواه
  • آبگوشت سبزیجات ………….. ۴ فنجان
  • شیر نارگیل پرجرب یا خامه … نصف فنجان
  • شربت افرا یا عسل ………….. ۲ قاشق
  • دانه کدو تنبل …………………. یک چهارم فنجان

طرز پخت سوپ کدو تنبل :

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و یک کاغذ روغنی را روی ظرف فر قرار دهید تا پس از پخت به راحتی فر را تمیز کنید. کدو تنبل را نصف کنید و دانه ها را بیرون بریزید. در صورت تمایل می توانید دانه های آن را تفت دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی گوشت کدو تنبل بمالید و روی ورق قرار دهید.

اجازه دهید تا کدوها در فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. لازم است تا کدوها به اندازه ای نرم شوند که به راحتی با چنگال سوراخ شوند. پس از پخت، آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. روغن زیتون باقیمانده را روی حرارت ملایم ​​گرم کنید. هنگامی که روغن زیتون گرم شد، پیاز، سیر و نمک را به آن اضافه کنید.

مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. بگذارید مواد کمی حرارت ببینند تا پیازها طلایی شوند. در این فاصله، کدو تنبل را پوست بگیرید. گوشت کدو تنبل، دارچین، جوز هندی، میخک، فلفل قرمز (در صورت دلخواه) و مقدار کمی ​​فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید.

مخلوط را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود ۱۵ دقیقه بجوشد. در حالی که سوپ در حال پخت است، دانه های کدو تنبل را در یک ماهیتابه متوسط ​​با حرارت بسیار کم ​​تفت دهید.

دانه های کدو تنبل را مرتباً هم بزنید، تا معطر و طلایی شود. دقت کنید تا دانه های آن نسوزند. پس از آن که دانه های کدو تنبل به خوبی تفت داده شدند، آن ها را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا خنک شوند.

سپس مخلوط کدو تنبل، شیر نارگیل و شربت افرا، را بهم بزنید. سوپ را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. برای مخلوط کردن این سوپ در قابلمه می توانید از مخلوط کن استفاده کنید. درب مخلوط کن را به طور محکم ببندید و از حوله آشپزخانه برای محافظت از دست خود در برابر حرارت و بخار آن استفاده کنید.  سوپ را در ظرف مورد نظرتان خالی کنید و دانه های کدو تنبل را که تفت داده اید روی آن بپاشید.

 

برای دیدن :

طرز تهیه آش انار 

طرز تهیه سوپ شیر 

طرز تهیه حلیم 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته 

تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.

ایرانـدخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

هادی گراوندی

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

شانزده − چهارده =