۱۹ اسفند ۱۳۹۹
هنر آشپزی

طرز تهیه خورش کدوحلوایی

طرز تهیه خورش کدوحلوایی ، روش پخت خورش کدوحلوایی ، درست کردن خورش کدوحلوایی ، 

طرز تهیه خورش کدوحلوایی ، روش پخت خورش کدوحلوایی ، درست کردن خورش کدوحلوایی ، طرز تهیه خورش کدوحلوایی ، روش پخت خورش کدوحلوایی ، درست کردن خورش کدوحلوایی ، 

 

تهیه خورش کدوحلوایی:

مواد لازم برای شش تا هفت نفر:

  • گوشت یا مرغ : پانصدگرم ( بسته به عادت غذایی خانواده کم یازیادشود)
  • کدوحلوایی : هشتصدگرم تایک کیلو
  • پیاز : دو عدد
  • سیر: چهار حبه
  • آلو : 200 گرم
  • دارچین ،زعفران ، زردچوبه، فلفل ، نمک
  • رب گوجه : یک قاشق سوپ خوری

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

روش پخت خورش کدوحلوایی:

کدو را به اندازه مربع های کوچک تقریبا دو در دو سانت برش دهید، پیاز رو تفت داده، سیر رنده شده را اضافه کرده، زردچوبه بزنید، رب را با مواد تفت داده و گوشت یا مرغ رو اضافه کنید و مجدداً تفت داده، آب اضافه کرده و اجازه دهید بپزد، کدوها را جداگانه تفت دهید و کمی زعفران دم کرده و نمک و فلفل اضافه کنید، بیست دقیقه به پخت کامل گوشت ، آلوهایی رو که قبلا خیس کردید، داخل گوشت بریزید و پس از پخت گوشت نمک بریزید و آروم کدوها را به خورش اضافه کنید، مواظب باشید کدوها له نشن ، یک ربع تا بیست دقیقه مواد با هم بجوشن کافیه ، در همین مرحله ، دارچین
زعفران دم کرده اضافه نموده و فلفل ، نمک و چاشنی خورش رو تنظیم کنید، اگرخورش روملس دوست دارید مقداری آب لیمو و یا آبغوره اضافه کنید، اگه کدوتون شیرین نیست میتونید یه قاشق هم شکر بریزید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز

هادی گراوندی

طرز تهیه شربت سکنجبین

هادی گراوندی

طرز تهیه خوراک بادنجان

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

یازده + پانزده =

2 × = 16