۳۱ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه قطاب

طرز تهیه قطاب ٬ مواد لازم برای تهیه قطاب ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ طرز پخت شیرنی قطاب ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ ایران دخت ٬ 

طرز تهیه قطاب ٬ مواد لازم برای تهیه قطاب ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ طرز پخت شیرنی قطاب ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ ایران دخت ٬ طرز تهیه قطاب ٬ مواد لازم برای تهیه قطاب ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ طرز پخت شیرنی قطاب ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرنی قطاب ٬ ایران دخت ٬ 

طرز تهیه شیرنی قطاب:

مواد لازم شیرنی قطاب:

 

  • آرد : ۲ لیوان (مواد قطاب من یک و نیم لیوان آرد برد)
  • روغن جامد:۱۰۰ گرم
  • پودر قند : ۴ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ : ۲ عدد
  • ماست شیرین : نصف لیوان
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر هل : ۲ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین : ۱ قاشق چایخوری

@macooook

طرز پخت شیرنی قطاب:

ابتدا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط می کنیم تا ماست حباب بزنه و حجمش زیاد شه سپس روغن را با یک قاشق غذاخوری از پودر قند با همزن برقی خوب میزنیم تا سبک و پفکی بشه بعد زرده تخم مرغ و ۱ قاشق چایخوری پودر هل رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم سپس مخلوط ماست و بیکینگ پودر رو که حسابی پف کرده رو اضافه می کنیم و باز هم خوب مخلوط می کنین، بعد ۱ لیوان آرد رو روی مواد الک می کنیم و با قاشق هم میزنیم.

 

لیوان دوم رو کم کم و با احتیاط اضافه می کنیم تا جاییکه موادمون جمع شه و بدست نچسبه اصلا خمیر رو با دست ورز ندید چون به روغن میفته و خراب میشه فقط وقتی آرد و اضافه کردیم آخرش با دست جمعش می کنیم میذاریم داخل یه ظرف دیگه و روشو سلفون می کشیم و اجازه میدیم یکی دوساعت تو محیط آشپزخونه استراحت کنه تو این فاصله گردو رو با بقیه پودر قند و یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق چایخوری هل داخل عذا ساز میریزیم و چند پالس میزنیم تا ریز خرد بشه ولی پودر نشه چون اینطوری خوشمزه تره البته کاملا سلیقه ایه، بعد از استراحت خمیر، روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و خمیر رو به قطر ۳-۴ میلیمتر با وردنه باز می کنیم و با یه کاتر گرد کوچیک یا با لبه استکان برش میدیم.

 

قطاب ها نباید خیلی درشت باشن بعد مثل ویدئو می پیچیم و داخل سینی آلمینیومی که کاغذ روغنی انداخیم می چینیم و داخل فری که از بیست دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کردیم درطبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم ،بعداز پخت از فر خارج می کنیم میذاریم کاملا سرد شه سپس داخل پودر قند می غلطونیم و داخل ظرف سرو می چینیم و با پودر پسته تزئینش می کنیم.

نکته:

دوستان سینی های فر چون لعابی هستن برای پخت شیرینی های خشک مناسب نیستن قطاب و بقیه شیرینی های خشک رو یک رو بعد از پخت میل کنید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه آش بلغور و بادمجان

هادی گراوندی

طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی

فاطمه میرزایی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

6 + 10 =