۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه

طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز درست کردن کیک کشمشی ، کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز پخت کیک کشمشی ، ایران دخت ، 

طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه ٬ طرز درست کردن کیک کشمشی ٬ کیک کشمشی مخصوص صبحانه ٬ طرز پخت کیک کشمشی ٬ طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز درست کردن کیک کشمشی ، کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز پخت کیک کشمشی

مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه:
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • آرد سفید ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شیر ۲ لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق غذا خوری
  • نمک خیلی کم

هنر آشپزی

طرز تهیه کیک صبحانه:

کره رو برای مدت کوتاهی در دمای محیط قرار میدیم تا نرم بشه. در ظرف گودی شکر و کره رو با همزن میزنیم و این کار رو چند دقیقه ای ادامه میدیم تا کاملاً مخلوط بشن. بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدوم حدود ک دقیقه با همزن می زنیم. تخم مرغ ها رو که اضافه کردیم در ظرف دیگه ای آرد و وانیل و بکینگ پودر و مقدار کم نمکی که داشتیم رو مخلوط کرده و الک می کنیم. بعد کمی از این مخلوط اضافه می کنیم و هم میزنیم. بعد مقداری شیر اضافه می کنیم و هم میزنیم و این روند رو ادامه میدیم تا موادمون تموم شه.

در انتها باید مایع نسبتا غلیظ خمیر مانندی به دست بیاد. برای پخت این کیک از هر ظرف کیک پزی که بخواید میتونید استفاده کنین، ولی بهتره از قالب مستطیل ۵۲×۲۱ که مخصوص کیک صبحانه اس استفاده کنین. مقدار مواد هم به اندازه این قالب هست. اگر هم از قالب دیگه ای استفاده می کنین، فقط توجه داشته باشین که حجم کیک در انتهای پخت تقریبا دو برابر میشه، پس قالب رو پر نکنین. فر رو از قبل گرم کنین و کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونین و مواد رو داخلش بریزین و در فر قرار بدین تا در دمای ۸۱ درجه سانتی گراد کم کم به مدت یک ساعت بپزه. در انتها کیک پف داری به دست میاد که بسیار سبک و خوشمزه اس. این کیک اسمش کیک صبحانه اس، ولی به نظر من به همراه چای یا قهوه یک عصرونه عالی هم هست.

مجلات ایران دخت

 

طرز تهیه کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز درست کردن کیک کشمشی ، کیک کشمشی مخصوص صبحانه ، طرز پخت کیک کشمشی ، ایران دخت ، 

مجله تخصصی زیبایی و سلامت

برای دیدن:

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پف طلایی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سوپ کدو تنبل

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سوپ شیر

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

هشت − چهار =