۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک عسلی روسی

طرز تهیه کیک عسلی روسی , مواد لازم برای تهیه کیک عسلی روسی , پخت کیک عسلی روسی , طرز پخت کیک عسلی روسی , ایران دخت , ایراندخت ,

طرز تهیه کیک عسلی روسی , مواد لازم برای تهیه کیک عسلی روسی , پخت کیک عسلی روسی , طرز پخت کیک عسلی روسی , ایران دخت , ایراندخت , طرز تهیه کیک عسلی روسی , مواد لازم برای تهیه کیک عسلی روسی , پخت کیک عسلی روسی , طرز پخت کیک عسلی روسی , ایران دخت , ایراندخت 

مواد لازم برای تهیه کیک عسلی روسی:
  • آرد : پانصدگرم
  • شکر : ۱۴۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • کره : ۱۱۵ گرم
  • عسل : ۱۲۰ گرم
  • جوش شیرین : ۶ گرم
  • وانیل : نوک قاشق چای خوری (۱/۸)
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
روش پخت کیک عسلی روسی:

عسل و کره و شکر رو با هم روی حرارت متوسط پنج دقیقه بجوشانید تا مواد کمی تیره شوند. جوش شیرین رو اضافه و مخلوط کنید، یه کم رنگ مواد روشن ترمیشه، چند دقیقه مواد و کنار بزارید تا از داغی بیفته و نمک و وانیل رو اضافه کنید، ولی نباید سرد بشه. تخم مرغ ها رو بزنید در حدی که فقط باز بشه، مواد گرم  رو کم کم بهش اضافه نموده و پیوسته مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد، آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شود، اصلا آرد اضافه نکنید.

خمیر را با وردنه به هشت قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را روی کاغذ روغنی که دایره ای به قطر بیست سانتیمتر روی آن رسم کردید با وردنه به ضخامت دو میلیمتر باز کنید، روی سطح آن با چنگال سوراخ ایجاد کرده و با کاغذ داخل سینی فر قرار داده، سینی را داخل فرکه ازقبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده، به مدت هفت هشت دقیقه بپزید، به همین ترتیب هشت تکه خمیر را بپزید و با کاغذ بگذارید تا خنک بشه و بعدازروی کاغذ جدا کنید. بیسکوییت هامون آمادست و باید بین اون ها کرم قراربدیم.

هنر آشپزی

 

مواد لازم برای بین کیک:
  • خامه قنادی : چهارصدگرم
  • خامه ترش : چهارصدگرم
  • عسل : چهل گرم
  • وانیل : نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:

خامه ترش و عسل و وانیل رو در یک ظرف کاملاً مخلوط کنید، در یک ظرف خامه قنادی رو میزنیم تا فرم بگیره، مخلوط خامه ترش رو در چند مرحله داخل خامه قنادی بالیسک فولد کنید، یک لایه را برای تزیین بردارید، اولین لایه بیسکوییت رو روی ظرف بگذارید و روی آن کرم بمالید و این کار را ادامه دهید تا لایه آخر، روی لایه آخر کرم نگذارید، بهتر است برای اینکه لایه هاحرکت نکنند، دورشون طلق ببندید، کیک رو یک شب داخل یخچال قراردهید، سپس طلق رو باز کنید و اطراف و روی کیک رو با کرم کاور کنید، بیسکوییتی رو که برداشتید.

پودر کرده و با اون روی کیک رو مخملی کنید، من روی هر لایه علاوه بر کرم خامه ترش ، مقداری کارامل و فندق و گردوی خرد شده هم ریختم، برای بین لایه ها علاوه بر کرم خامه ترش میتونید از انواع مارمالاد و مغزها و شکلات صبحانه، و یا میوه هایی که آب نندازه به میزان کم استفاده کنید و روشون یه لایه خیلی نازک کرم بزاریدتا لایه ها لیز نخورن، این کیک بافتش بخاطر لایه های بیسکوییتی بابقیه کیک هامتفاوته، اگر فقط بین لایه ها از کرم خامه ترش استفاده می کنید . 

مجلات ایران دخت

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

طرز تهیه حلوای کاسه شیرازی

هادی گراوندی

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

فاطمه میرزایی

طرز تهیه املت با تن ماهی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

یازده + 2 =