۱۰ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه شربت زعفران

طرز تهیه شربت زعفران

طرز تهیه شربت زعفران

 

طرز تهیه شربت زعفران :

نوشیدنی های خنکی همچون شربت زعفران از پرطرفدارترین شربت ها می باشند که سرشار از ویتامین نیز هستند.

شربت زعفران را می توانید، ترش یا شیرین میل کنید.

شربت زعفران طعم و رنگ بسیار فوق العاده ای دارد و یکی از انواع رایج نوشیدنی ها در ایران است.

از این شربت بیشتر در خراسان و در فصول گرم استفاده می شود.

این شربت همچنین یکی از انواع شربت های مورد پسند در ایام محرم است.

در ادامه مطالب، طرز تهیه شربت زعفران را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

امیدواریم این پست مورد توجه و پسند شما قرار بگیرد.

طرز تهیه شربت زعفران :

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • شکر ……………………….. به میزان لازم
  • زعفران آسیاب شده ……. یک دوم قاشق غذاخوری
  • گلاب ……………………….. ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ………………………….. نیم لیتر

طرز تهیه :

برای تهیه شربت زعفران ابتدا آب را درون قابلمه ای بریزید و روی شعله قرار دهید.

اجازه دهید تا آب بجوشد.

حرارت را کم کنید و شکر را به آرامی به آب جوش بیفزایید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

پس از آن که شکر به خوبی در آب حل شد، زعفران آسیاب شده را که کمی در آب داغ قرار داده اید تا نرم شود و رنگ بدهد را به قابلمه اضافه کنید.

هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

پس از افزودن تمام مواد به شربت، گلاب را مخلوط کرده و مواد را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

 پس از خنک شدن شربت، آن را درون ظرف شیشه ای قرار داده و ظرف را داخل یخچال بگذارید.

طریقه سرو شربت زعفران :

برای سرو شربت زعفران، لازم است یک سوم لیوان را با شربت پر کنید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید.

در صورت دلخواه می توانید چند تکه یخ نیز داخل لیوان بریزید.

امیدواریم که این شربت زعفران، مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

 

برای دیدن :

طرز تهیه شربت سکنجبین 

تهیه انواع شربت با عسل، کلیک کنید.

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه سایر پست های مرتبط با هنر آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایـران دخــت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی

فاطمه میرزایی

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

فاطمه میرزایی

آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو

ارسال دیدگاه

12 + 3 =