۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
منتخب سردبیر هنر آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز پخت شیرینی نارگیلی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز تهیه شیرینی نارگیلی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز پخت شیرینی نارگیلی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز پخت شیرینی نارگیلی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز تهیه شیرینی نارگیلی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ طرز پخت شیرینی نارگیلی ٬ آموزش آشپزی ٬ درست کردن شیرینی نارگیلی ٬ 

 

شیرینی نارگیلی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :

  • پودر نارگیل چرب و تازه : ۱۵۰ گرم
  • شکردانه ریز : ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع : ۹۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ : ۱۵۰ گرم
  • وانیل : یک چهارم  قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش : یک قاشق مربا خوری

روش تهیه شیرینی نارگیلی:

پودر نارگیل و شکر را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید (مثل من همه روباهم نریزید، به غذاساز فشار میاد)، سپس دو سوم روغن و سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید و چند پالس دیگه بزنید و بعد مواد رو روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد گرم شود، حالا بقیه روغن و سفیده های تخم مرغ و وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید جوری که مواد به حدی داغ شود که دست را نسوزاند و شکرحل شود (می توانید مراحل بالا را روی حرارت مستقیم و شعله بسیار کم هم انجام دهید ولی بایدخیلی دقت کنید که مواد نجوشد و بیش از حد داغ نشود).

مرحله داغ زدن رو با دقت انجام دهید تا مثل شیرینی های بازاری، روی شیرینی ترک بخورد، بگذارید مواد خنک بشه اگر موادخیلی سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و اگر شل بود، مقداری پودر نارگیل اضافه کنید، می تونید مواد رو داخل قیف بریزید و پایپ کنید یا با دست گلوله کنید و در سینی فر که کاغذ انداختید، بچینید، روی شیرینی ها رو با انگشت چرب صاف کنید و سینی رو در فر از قبل گرم شده روی ۱۹۰درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از شش، هفت دقیقه، درجه فرراروی ۱۷۵ درجه تنظیم کرده و پانزده دقیقه دیگر اجازه دهید تا شیرینی بپزه البته زمان پخت به نوع فر شما بستگی دارد.

اگر روی شیرینی طلایی نشده بود، یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید درحدی که روی شرینی طلایی شود، سه دقیقه دیگه هم شیرینی ها بعد از خاموش کردن فر با در نیمه باز باقی بماند و سپس سینی را از فر خارج کنید، بگذارید شیرینی ها کاملاً خنک شده و بعد از کاغذ جدا نمایید.

برای دیدن:

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

نوشته های مرتبط

تهیه دسر بیسکوییت و خامه

طرز تهیه باقلوا یزدی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه نان صبحانه

هادی گراوندی

۶ دیدگاه

فرانک امیدی ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۴:۱۵ ب٫ظ

عالییییییییییییی. ایران دخت همیشه بیسته بیست…

پاسخ
هادی گراوندی ۱۴۰۰-۰۱-۲۴ at ۱۲:۵۰ ب٫ظ

سپاس از حسن توجه شما

پاسخ
جعفر ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۳:۵۲ ب٫ظ

خیلی غذاهای خوبی رو آموزش می دید

پاسخ
هادی گراوندی ۱۴۰۰-۰۱-۲۶ at ۱۱:۱۳ ق٫ظ

ممنون از توجه شما

پاسخ
نوشین ۱۴۰۰-۰۱-۱۰ at ۳:۵۰ ب٫ظ

سایتتون عالیه

پاسخ
هادی گراوندی ۱۴۰۰-۰۱-۲۶ at ۱۱:۱۴ ق٫ظ

ممنون از شما دوست گرامی

پاسخ

ارسال دیدگاه

5 × دو =