۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک برفی

طرز تهیه کیک برفی ، طرز پخت کیک برفی ، مواد لازم برای تهیه کیک برفی ، درست کردن کیک برفی ، دستور پخت کیک برفی ، آموزش آشپزی ،

طرز تهیه کیک برفی ، طرز پخت کیک برفی ، مواد لازم برای تهیه کیک برفی ، درست کردن کیک برفی ، دستور پخت کیک برفی ، آموزش آشپزی ، طرز تهیه کیک برفی ، طرز پخت کیک برفی ، مواد لازم برای تهیه کیک برفی ، درست کردن کیک برفی ، دستور پخت کیک برفی ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی 

مواد لازم برای تهیه کیک برفی:

@macooook

  • خمیر: آرد : ۵۰۰ گرم
  • شیر: یک پیمانه (لیوان فرانسوی)
  • نمک: یک ق چ سرصاف
  • شکر: پنجاه گرم
  • کره: ۶۰ گرم
  • خمیر مایه: ۱۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد

مواد میانی :

  • شکلات فندقی یا هرنوع شکلات صبحانه: ۲۰۰ گرم (اگرباشکلات کمتردوست دارید، میزان شکلات روکم کنید)
  • کره : ۴۰ گرم
  • مغز فندق یا گردو : درصورت تمایل یک پیمانه

@macooook

رومال :

  • زرده تخم مرغ
  • چندقطره شیر یا کره
  • مقداری شکر

طرز پخت کیک برفی :

آرد را داخل ظرف ریخته وسطش را گودکنید، شکر، شیر ولرم ، خمیرمایه رو اضافه کنید (اگر خمیرمایتون فوریه که همه مواد رو با هم میتونید بریزید ولی اگر فعال نیست یک قاشق شکر و شیر گرم که دست رو نسوزونه و خمیرمایه رو داخل لیوان ریخته، درش رو بگذارید و صبر کنید تا حباب بزنه و داخل لیوان بالا بیاد و بعد به مواد اضافه کنید.

 

نمک و تخم مرغ وکره رو هم ریخته و با آرد کم کم مخلوط کنید و ورز بدید، بهتره شیر رو یک دفعه نریزید، نصفش رو بریزید، مواد رو ورز بدید و بسته به نیاز خمیرتون، بقیه رو کم کم اضافه کنید چون میزان جذب مایعات توسط آردهای مختلف، متفاوته، در تهیه نان ها ممکنه ازمیزان مایعاتی که در هردستور گفته میشه نیاز بیشتر یا کمتری به شیر یا آب داشته باشید، بنابراین به یکباره شیر رو نریزید و گرنه ممکنه مجبور بشید باز آرد اضافه کنید.

 

این نان ورز دادن زیادی نمی خواد، همین که خمیر جمع ، کشدار و لطیف شد ولی به دست نچسبید، کافیه، حدوداً پنج دقیقه، خمیر رو چونه کرده و در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی که کمی چرب کردید، قرار داده، روشو سلفون کشیده، پارچه یا حوله بندازید و برای یک ساعت در جای تقریبا گرم قرار دهید، بعد از استراحت، اونو به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده، چانه کرده، مجدداً روشونو بکشید و پنج دقیقه استراحت دهید.

@macooook

حجم خمیر دو سه برارمیشه، پفش رو با دست بگیرید و بعد چانه ها رو یکی یکی برداشته، روی سطح کارکه کمی آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه یا دست، اندازه بشقاب پلوخوری بزرگ گرد بازکرده، روی کاغذ روغنی چرب شده که داخل سینی فر قرار دادید، پهن کنید، شکلات رو پانزده ثانیه داخل ماکروفر گرم کنید، زیاد نگذارید، ممکن است بسوزد یا زیاد روان شود .

 

کره را با برس روی خمیر بمالید و ازشکلات بالیسک روی خمیر را با فاصله دو سانت ازلبه خمیر کاور کنید( میتوانید کره را باشکلات مخلوط کرده و بعد روی خمیر بمالید). برای دوچانه بعدی نیز مراحل بالا را انجام داده، چانه چهارم را بعد از باز کردن روی بقیه پهن کنید، یک لیوان را در مرکز خمیر قرارداده، خمیر را به شعاع لیوان به چهار قسمت مساوی تقسیم نموده هر قسمت را مجددبه چهارقسمت تقسیم کنید.

 

دوتا دوتا قسمت هارا با دو دست گرفته و به سمت خارج سه دور بپیچانید. روی قسمت های خمیری را با یک زرده تخم مرغ زده شده و چند قطره شیر رو مال کنید و یا با کره رومال کنید و شکر بپاشید، روی خمیر را دوباره پوشانده و برای نیم ساعت دیگر استراحت دهید، فر را بیست دقیقه قبل از استراحت کامل خمیرروی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید، یک ظرف آب جوش داخل فر بگذارید، خمیررا برای بیست دقیقه یابسته به نوع فرتون تازمانی که روی نان کاملا طلایی شود قراردهید. نان خوشگل و خوشمزتون آمادست.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اسپاگتی انواع سبزی ها

هادی گراوندی

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

20 − 2 =