۳۱ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ

طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ ، درست

طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ ، درست کردن اسپاگتی با سس قارچ ، دستور پخت اسپاگتی با سس قارچ ، ایراندخت ، طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ ، درست کردن اسپاگتی با سس قارچ ، دستور پخت اسپاگتی با سس قارچ ، ایراندخت ،

اسپاگتی با سس قارچ:

مواد لازم:

  • اسپاگتی نازک : ۵۰۰ گرم
  • قارچ : ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
  • کره : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ : ۲ -۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر : دو حبه
  • پیاز درشت : ۱ عدد
  • پودر کاری : ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • ارگانو یا آویشن : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ،نمک و زرد چوبه به میزان لازم

@macooook

طرز پخت اسپاگتی با سس قارچ:

ابتدا پیازها رو بصورت خلال های نازک خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن مایه تفت میدیم تا سبک و کمی رنگشون طلایی روشن بشه خیلی نیاید سرخ بشن بعد دو قاشق کره و قارچ ها و سیر له شده رو اضافه می کنیم و کمی تفتشون میدیم.

سپس رب گوجه، کچاپ، نمک و فلفل و زرچوبه و کاری و آویشن رو اضافه می کنیم کمی که تفت خوردن در این مرحله ۱ لیوان آب گوشت یا قلم می تونید اضافه کنید ،اگر تمایل نداشید یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید کمی سسِ اسپاگتی غلیظ بشه و نصف مقدار آبی که اضافه کردیم تبخیر بشه ،سس که آماده شد اسپاگتی ها رو داخل آب جوش و نمک می جوشونیم وقتی به نرمی مورد علاقمون رسید آبکش می کنیم و میریزیم داخل ظرف سسمون و خوب مخلوط می کنیم در ظرف رو می بندیم‌و اجازه میدیم ده دقیقه با حرارت خیلی ملایم، اسپاگتی هامون طعم بگیره، سپس داخل ظرف سرو می ریزیم‌و در صورت تمایل کمی پنیر پارمژان روش می پاشیم اسپاگتی خوشمزه مون آمادست نوش جانتون.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

مثل همه املت ها پیاز رو خردکرده تفت دهید، چند حبه سیر یا چند شاخه سیر تازه خرد شده و زردچوبه اضافه کرده، اسفناج وتره فرنگی و گوجه خرد شده را داخل ظرف ریخته، اجازه دهید بپزه، نمک و فلفل و پول بیبر را هم بریزید و وقتی آب غذا جمع شد، مقداری آب لیمو یا آب نارنج اضافه کرده و سپس تخم مرغ ها رو بشکنید، به همین سرعت و خوشمزگی. دستور پخت املت تره فرنگی و اسفناج  درست کردن املت تره فرنگی و اسفناج

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

پنج × 4 =