۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات

طرز پخت پیتزای تند سبزیجات ، طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات ، ایراندخت ، پخت پیتزای تند سبزیجات ، طرز پخت پیتزا ، طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات ، تهیه پیتزای تند سبزیجات ، طرز پخت پیتزا ، تهیه پیتزای تند سبزیجات ، 

طرز پخت پیتزای تند سبزیجات ، طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات ، ایراندخت ، پخت پیتزای تند سبزیجات ، طرز پخت پیتزا ، طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات ، تهیه پیتزای تند سبزیجات ، طرز پخت پیتزا ، تهیه پیتزای تند سبزیجات ، 

 

طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات :

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • روغن آفتابگردان …………………. ۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان
  • روغن زیتون ……………………….. ۲۵ میلی لیتر یا یک و نیم فنجان
  • بادنجان ورقه شده ………………. ۱ عدد  ایراندخت 
  • فلفل دلمه ای ورقه شده ……… ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ……………………… ۱ عدد
  • سیر خرد شده ……………………. دو حبه
  • آب مرغ یا آب گوشت ……………. ۱۵۰ میلی لیتر
  • برنج پخته شده …………………… ۲۲۵ گرم یا ۲ فنجان
  • زیتون خرد شده ………………….. ۴۰ گرم
  • خمیر ……………………………….. ۳۵۰ گرم

پخت پیتزای تند سبزیجات :

ابتدا فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۱۵ میلی لیتر از روغن آفتابگردان را در ظرفی قرار دهید و بادنجان ها را که به صورت عمودی برش زده اید را در ظرفی بگذارید و برای ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت دهید. ایراندخت 

 

پس از آن، بادنجان ها را روی صافی یا یک دستمال تمیز قرار دهید، تا روغن اضافه آن گرفته شود. قطعات بریده و باریک فلفل دلمه ای را به مواد اضافه کنید. پوست گوجه فرنگی ها را به خوبی بگیرید و آن ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. برای این کار گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار دهید، و سپس پوست آن ها را جدا کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزد و اجازه دهید تا کمی گرم کنید. سیر و پیاز را به روغن زیتون بیفزاید و اجازه هید تا روی حرارت ملایم به مدت ۴ دقیقه باقی بمانند تا نرم شوند. ایراندخت 

 

برش های حلقه شده گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید. در این مرحله ادویه را به مواد آماده شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر طعم و عطر ریحان و نعنا نیز می پسندید، می توانید چند برگ نعنا و ریحان تازه را به صورت نگینی درشت، خرد کنید و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

 

هسته های زیتون را جدا کنید و زیتون ها را خرد کنید. زیتون های خرد شده را نیز به سایر مواد اضافه کنید. در این مرحله آب مرغ یا آب گوشت را به مواد آماده شده بیفزایید. سپس حرارت را زیاد کنید و  اجازه دهید تا بجوشد. پس از آن که آب مواد بخار شد، برنج پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید. حالا مواد شما آماده است و فقط کافیست خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و اطراف خمیر را کاملاً صاف کنید و تا اطراف ظرف بکشید. بهتر است خمیر کمی از ظرف شما بزرگ تر باشد.

مواد را به همین شکل به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملاً روی آن طلایی رنگ شود. بعد از گذشت ۲۵ ذقیقه و آماده شدن پیتزا، آن را به درون ظرف مناسب دیگری منتقل کنید. می توانید این پیتزا را به همراه سالاد کاهو میل کنید. ایراندخت 

برای دیدن :

طرز پخت لازانیا سبزیجات 

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری، کلیک کنید.

ایران دخت

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خوراک بادنجان

فاطمه میرزایی

آشنایی با طرز تهیه ماهی پلو

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

فاطمه میرزایی

ارسال دیدگاه

چهار × 3 =