۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر

روش پخت مرغ شکم پر ، درست کردن مرغ شکم پر ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ،

طرز تهیه مرغ شکم پر ، روش پخت مرغ شکم پر ، درست کردن مرغ شکم پر ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، طرز تهیه مرغ شکم پر ، روش پخت مرغ شکم پر ، درست کردن مرغ شکم پر ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، آموزش آشپزی ، 

 

مواد لازم مرغ شکم پر:

  • مرغ: یک عددمرغ درسته با پوست
  • موادشکم پرباسبزی: سبزی های معطر یا بسته به منطقه ای که زندگی می کنید، میتونید از سبزی های معطرمحل زندگیتون استفاده کنید. من از سبزی شکم پر شمالی استفاده کردم  نصف لیوان.
  • سیر رنده شده: پنج، شش حبه
  • پیازداغ: دو قاشق غذا خوری پر
  • زرشک: چهار قاسق غذا خوری 
  • گردو: نصف لیوان (میتونید کمتر یا بیشتربریزید)
  • رب گوجه: یک قاشق غذا خوری
  • رب انار: دو قاشق غذا خوری پر (بسته به ذائقتون از رب انارترش یا شیرین یا ملس استفاده کنید، اگه شیرین تردوست دارید، آلو هم اضافه کنید).

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

مواد شکم پر با سبزیجات:

  • هویج: یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
  • بروکلی: دویست گرم
  • پیازداغ: دو قاشق غذا خوری پر
  • زرشک: چهار قاشق غذا خوری
  • آلو: صد گرم (درصورت تمایل واگرطعم شیرینتر دوست دارید).
  • سیر: پنج شش حبه رنده شده
  • رب گوجه: دو قاشق غذا خوری 
  • ادویه جات: نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودرسیر، زعفران دم کرده ، کره ، به میزان لازم درهر دو شیوه
    سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای وپیاز و لیموترش برای کف سینی فر

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

روش پخت مرغ شکم پر:

دو عدد پیاز را خرد کرده، سیررنده شده، نمک، کمی زردچوبه، فلفل و پودر سیر را در داخل قابلمه ای که مرغ را قرارداده اید بریزید و با دست تمام مرغ و داخل آن را به مواد آغشته نمایید و حداقل یک ساعت اجازه دهید مواد به خورد مرغ برود. فر را روی دمای دویست درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

درست کردن مواد داخل شکم مرغ :

در هر دو مورد رب را تفت داده مواد را به آن اضافه نموده و تفت دهید تا کل مواد با رب و یا رب انار آغشته شود، نمک و کمی زردچوبه و فلفل و نمک بزنید، سپس شکم مرغ را با مواد تفت داده شده پر کرده، با نخ و سوزن و یا خلال دندان، شکم مرغ را ببندید، سینی فر را چرب کرده، کف آن سیب زمینی و هویج و پیازهایی رو که قبلاً خرد کرده و داخل و اطراف مرغ ریخته بودید را روی سیب زمینی و هویج ها بریزید.

مرغ را روی سبزیجات کف ظرف قرارداده ، زعفران دم کرده روی مرغ بدهید و روی آن را با روغن چرب کنید، برش های لیمو ترش روی مرغ و اطراف آن قراردهید، داخل سینی دو سوم لیوان آب بریزید، روی سینی فررا با فویل ببندید و سینی یا ظرفتون رو به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید، بعد از یک ساعت مرغ را با سیخ چوبی بخصوص در ناحیه سینه و بغل ران که ضخیم هست چک کنید، چنانچه پخته بود، کره و زعفران روی مرغ بریزید و سینی را به مدت نیم ساعت مجدداً داخل فر قرار دهید تا کاملاً پوست مرغ برشته شود. حرارت فر بایستی از بالا و پایین و با فن تنظیم شود. این مرغ خوشمزه رو برای مهمانی هاتون درست کنید و از طعمش لذت ببرید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک شیره خرما 

هادی گراوندی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش کدوحلوایی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

سیزده + شش =