۹ فروردین ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه نان چایی شیرینی

طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت

طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت ،  طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت ، 

نان چایی شیرینی:

مواد لازم نان چایی شیرینی:

  • آرد : ۱۹۰ گرم
  • پودرشکر : ۶۰ گرم
  • ماست : ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  • کره : ۹۰ گرم
  • هل : یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه رومال:

زرده تخم مرغ : یک عدد
پودر شکر : یک قاشق چای خوری
ماست : یک قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ : یک قاشق چای خوری

روش تهیه نان چایی شیرینی:

تخم مرغ و پودر قند یاشکر رو با همزن میزنیم تا سفید بشه، کره رو که به دمای محیط رسیده، با هل و در صورت تمایل نک ق چ هل به مواد اضافه می کنیم، بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده وبه مواد اضافه کرده هم میزنیم، آرد را الک کرده، کم کم اضافه می کنیم و با نک دو انگشت ورز می دهیم که به روغن نیفتد تا مواد به صورت خمیر لطیفی که به دست نچسبد، درآید.

خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد بین دو کیسه یا کاغذ روغنی، خمیر را به قطر چهار، پنج میلیمتر باز کرده و با کاتر دلخواه قالب میزنیم، کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیرها رو داخل سینی می چینیم، مواد رومال رو مخلوط کرده و شیرینی ها را، رو مال می کنیم و در انتها روی شیرینی ها رو کنجد می پاشیم و سینی را داخل فر که از قبل روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده بمدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه ای

هادی گراوندی

طرز تهیه املت با پیازچه و گشنیز

هادی گراوندی

طرز تهیه بریانی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

4 × 3 =