۲۷ فروردین ۱۴۰۰
هنر آشپزی

طرز تهیه نان چایی شیرینی

طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت

طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت ،  طرز تهیه نان چایی شیرینی ، پخت نان چایی شیرینی ، درست کردن نان چایی شیرینی ، آموزش آشپزی ، پخت نان شیرینی ، ایران دخت ، ایراندخت ، 

نان چایی شیرینی:

مواد لازم نان چایی شیرینی:

  • آرد : ۱۹۰ گرم
  • پودرشکر : ۶۰ گرم
  • ماست : ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
  • کره : ۹۰ گرم
  • هل : یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه رومال:

زرده تخم مرغ : یک عدد
پودر شکر : یک قاشق چای خوری
ماست : یک قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ : یک قاشق چای خوری

روش تهیه نان چایی شیرینی:

تخم مرغ و پودر قند یاشکر رو با همزن میزنیم تا سفید بشه، کره رو که به دمای محیط رسیده، با هل و در صورت تمایل نک ق چ هل به مواد اضافه می کنیم، بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده وبه مواد اضافه کرده هم میزنیم، آرد را الک کرده، کم کم اضافه می کنیم و با نک دو انگشت ورز می دهیم که به روغن نیفتد تا مواد به صورت خمیر لطیفی که به دست نچسبد، درآید.

خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد بین دو کیسه یا کاغذ روغنی، خمیر را به قطر چهار، پنج میلیمتر باز کرده و با کاتر دلخواه قالب میزنیم، کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و خمیرها رو داخل سینی می چینیم، مواد رومال رو مخلوط کرده و شیرینی ها را، رو مال می کنیم و در انتها روی شیرینی ها رو کنجد می پاشیم و سینی را داخل فر که از قبل روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده بمدت پانزده تا بیست دقیقه قرار می دهیم.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه شربت لیموناد

فاطمه میرزایی

طرز تهیه خورش فسنجان

فاطمه میرزایی

طرز تهیه املت با ادویه مخصوص

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

پانزده + 15 =