۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه رولت سوئیسی

طرز تهیه رولت سوئیسی ، ، تهیه رولت سوئیسی ، دستور پخت رولت سوئیسی ، درست کردن رولت سوئیسی ، رولت سوئیسی , پخت رولت سوئیسی ,

طرز تهیه رولت سوئیسی ٬ تهیه رولت سوئیسی ٬ دستور پخت رولت سوئیسی ٬ درست کردن رولت سوئیسی ٬ رولت سوئیسی ٬ پخت رولت سوئیسی ٬  طرز تهیه رولت سوئیسی ٬ درست کردن رولت سوئیسی ، دستور پخت رولت سوئیسی

 

موادلازم رولت سوئیسی:

تخم مرغ : پنج عدد
شکر : ۱۲۰ گرم
نمک : نوک قاشق چای خوری
آرد : ۹۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ گرم
روغن مایع : ۵۰ گرم
شیر : ۵۰ گرم

@macooook

روش پخت رولت سوئیسی:

ابتدا زرده و سفیده ها رو جدا کرده، زرده ها رو با پنجاه گرم شکر و نمک بزنید تا سفید و کشدار بشه، سفیده ها رو با همزن بزنید تا کف کنه، هفتاد گرم شکر باقیمانده را به صورت بارانی در چند نوبت به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که وقتی ظرف رو برمی گردونید، سفیده ها نریزه، زرده ها رو به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کردید در سه نوبت داخل مخلوط فولد کنید (با لیسک به صورت دورانی از یک طرف به سمت مرکز هم بزنید).

 

مواد را دو قسمت کرده و شیر و روغن را با نیمی از مواد مخلوط کرده و بقیه مخلوط را اضافه نموده و آروم هم بزنید، مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کرده و با کاغذ روغنی پوشاندید ریخته و با لیسک یا کاردک صاف و یکنواخت نمایید( قالب ۳۵×۴۵ ، قالب کوچکترهم ۲۵×۳۵مشکلی ایجاد نمیکنه چون این رولت نسبت به رولت های دیگه ماهیتا ضخیمتر و تپلی تره ولی اگر نازکتر دوست دارید، ازقالب بزرگتر استفاده کنید).

 

قالب رو در فر که ازقبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردید، بسته به نوع فرتون ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار دهید تازمانی که سطحش طلایی بشه، وقتی قالب رو ازفر خارج کردید و کمی خنک شد، روش کاغذ روغنی قرار داده و رولت رو برگردونید و کاغذ پشتش رو جداکنید، دور تا دور رولت رو با چاقو برش دهید، یک طرف رو یک برش مورب بدهید، به صورتی که وقتی رولت را می پیچید انتهای رول قرار گیرد و در طرف مقابل آن سه برش عمقی بافاصله هفت هشت میلیمتر درعرض رولت ایجاد کنید تا رول کردن رولت راحتترشود ولی مواظب باشید برشتان خیلی عمیق نباشد که رولت تکه شود.

 

با کاغذ روغنی نان را رول کرده و چند دقیقه داخل یخچال قرار دهید، در این فاصله خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد، میزان خامه را با توجه به ذائقتون درنظر بگیرید و روی نان رولت مالیده و نان را رول کنید، به جا ی خامه می توانید از مارمالاد و خامه شکلاتی نیز استفاده نمایید ، سپس نان را محکم رول کرده و یک ساعت دریخچال قرار دهید، روی رولت رو می تونید مثل عکس با خامه فرم گرفته و گاناش و با سلیقه خودتون تزیین کنید.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)

 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه دسر پاناکوتا

هادی گراوندی

طرز تهیه آش انار

فاطمه میرزایی

طرز پخت خورش بادمجان در فر

ارسال دیدگاه

نوزده + 9 =