۱۵ آذر ۱۴۰۰

روغن کرچک

پوست مو زیبایی مجله تخصصی زیبایی و سلامت

فواید روغن کرچک

زهرا دژ پسند
روغن کرچک یک روغن گیاهی چند کاربرده است که هزاران سال است که مورد استفاده مردم قرار گرفته است. این روغن  با استخراج از دانه های گیاه Ricinus communis  تهیه و تولید می شود. این دانه ها که به لوبیای کرچک معروف هستند دارای آنزیم سمی به نام ریسین می
مجله تخصصی زیبایی و سلامت معرفی مواد آرایشی بهداشتی

روغن های تقویت کننده مژه و ابرو

روغن های تقویت کننده مژه و ابرو : از گذشته بسیاری از افراد، به دنبال ابرو و مژه های پرپشت و ضخیم تر بوده اند، اما آیا  تاکنون به روش های طبیعی برای رشد و تقویت ابرو و مژه های تان فکر کرده اید؟ پس مداد های ابرو را کنار