طرز تهیه کیک سه تخم مرغی ، طرز پخت کیک سه تخم مرغی ، درست کردن کیک سه تخم مرغی ، دستور پخت کیک سه تخم مرغی ، روش پخت کیک سه تخم مرغی ، درست کردن کیک سه تخم مرغی ، دستور پخت کیک سه تخم مرغی ، روش پخت کیک سه تخم مرغی
طرز تهیه کیک سه تخم مرغی:
مواد لازم کیک سه تخم مرغی:
- تخم مرغ: ۳عدد درشت
- آرد قنادی: ۲ پیمانه سرخالی
- شکر: ۱ لیوان سرصاف
- روغن مایع: ۱/۲ لیوان
- شیر: ۳/۴ لیوان
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری (وانیل خالص نصف قاشق چای خوری)
پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)
طرز پخت کیک سه تخم مرغی:
حتما برای داشتن یک کیک سبک و نرم با بافت عالی لطفا به نکات زیر توجه بفرمایید:
- حتما مواد لازم رو قبل از شروع کار آماده کنید.
- تخم مرغ و شیر حتما به دمای محیط رسیده باشن.
- قالب رو قبل از شروع بکار با کره ی سرد چرب کنید و آرد پاشی کنید.
- فر رو بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه گرم کنید، دقت کنید دمای فرهای مختلف با هم فرق دارن و باید با تجربه و تکرار بتونید دمای فرتون رو در به اندازه لازم تنظیم کنید.
- آرد و بیکینگ پودر رو حتما قبل از شروع کار ۳ بار با هم الک کنید، این کار باعث هوادهی و پوک شدن کیکتون میشه.
- حتما برای پخت کیک از آرد سه صفر یا آرد کیک و شیرینی استفاده کنید، آرد نان مناسب پخت کیک نیست.
- تا نیم ساعت اول پخت کیک هرگز در فر رو باز نکنید.
- اگر خواستید کیک کاکائویی درست کنید دو قاشق غذا خوری از مقدار آرد کم کنید و بجاش دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
- بعد از سی دقیقه کیک رو با یک خلال دندون و یا سیخ چوبی از وسط تست کنید اگر مواد به آن نچسبیده بود کیک آمادست، در غیر اینصورت ده دقیقه دیگه زمان بدید.
- کیک رو بلافاصله بعد از خارج کردن از فر از قالب بیرون نیارید،اجازه بدید ده دقیقه بگذره و خنک بشه بعد خارج کنید و روی یک شبکه یا توری قرار بدید.
دوستان عزیز با رعایت نکات بالا یک کیک عالی و خوشمزه خواهید داشت.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب حلوا
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی)