۱ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی ، طرز پخت کیک سه تخم مرغی ، درست کردن کیک سه تخم مرغی ، دستور پخت کیک سه تخم مرغی ، روش پخت کیک سه تخم مرغی 

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی ، طرز پخت کیک سه تخم مرغی ، درست کردن کیک سه تخم مرغی ، دستور پخت کیک سه تخم مرغی ، روش پخت کیک سه تخم مرغی  ، درست کردن کیک سه تخم مرغی ، دستور پخت کیک سه تخم مرغی ، روش پخت کیک سه تخم مرغی 

 

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی:

مواد لازم کیک سه تخم مرغی:

  • تخم مرغ: ۳عدد درشت
  • آرد قنادی: ۲ پیمانه سرخالی
  • شکر: ۱ لیوان سرصاف
  • روغن مایع: ۱/۲ لیوان
  • شیر: ۳/۴ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری (وانیل خالص نصف قاشق چای خوری)

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

طرز پخت کیک سه تخم مرغی:

حتما برای داشتن یک کیک سبک و نرم با بافت عالی لطفا به نکات زیر توجه بفرمایید:

  • حتما مواد لازم رو قبل از شروع کار آماده کنید.
  • تخم مرغ و شیر حتما به دمای محیط رسیده باشن.
  • قالب رو قبل از شروع بکار با کره ی سرد چرب کنید و آرد پاشی کنید.
  • فر رو بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای ۱۷۰-۱۸۰ درجه گرم کنید، دقت کنید دمای فرهای مختلف با هم فرق دارن و باید با تجربه و تکرار بتونید دمای فرتون رو در به اندازه لازم تنظیم کنید.
  • آرد و بیکینگ پودر رو حتما قبل از شروع کار ۳ بار با هم الک کنید، این کار باعث هوادهی و پوک شدن کیکتون میشه.
  • حتما برای پخت کیک از آرد سه صفر یا آرد کیک و شیرینی استفاده کنید، آرد نان مناسب پخت کیک نیست.
  • تا نیم ساعت اول پخت کیک هرگز در فر رو باز نکنید.
  • اگر خواستید کیک کاکائویی درست کنید دو قاشق غذا خوری از مقدار آرد کم کنید و بجاش دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
  • بعد از سی دقیقه کیک رو با یک خلال دندون و یا سیخ چوبی از وسط تست کنید اگر مواد به آن نچسبیده بود کیک آمادست، در غیر اینصورت ده دقیقه دیگه زمان بدید.
  • کیک رو بلافاصله بعد از خارج کردن از فر از قالب بیرون نیارید،اجازه بدید ده دقیقه بگذره و خنک بشه بعد خارج کنید و روی یک شبکه یا توری قرار بدید.
    دوستان عزیز با رعایت نکات بالا یک کیک عالی و خوشمزه خواهید داشت.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

تهیه املت با سیب زمینی و سبزیجات

هادی گراوندی

طرز تهیه اسپاگتی با سس راتاتوئی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

هفده − یازده =