۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز پخت لازانیا سبزیجات

طرز پخت لازانیا سبزیجات ، 

 

طرز پخت لازانیا سبزیجات :

مواد مورد نیاز :

  • بادمجان متوسط ……………………………………. ۱ عدد
  • پیاز درشت خرد شده ……………………………… ۱ عدد
  • سیر خرد شده ………………………………………. ۲ حبه
  • آب سبزیجات ………………………………………… ۱۵۰ میلی لیتر یا دو سوم لیوان
  • قارچ ورقه شده …………………………………….. ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی بدون پوست (خرد شده) ……….. ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی …………………………………… ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر زنجبیل …………………………………………. یک چهارم قاشق مربا خوری
  • سبزیجات خشک معطر (رزماری و اورگانو) ….. ۱ قاشق مربا خوری
  • لازانیا …………………………………………………. تقریباً ۱۲ برگ
  • کره ……………………………………………………. ۲۵ گرم
  • آرد …………………………………………………….. ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر …………………………………………………… یک پنجم لیوان
  • جوز هندی آسیاب شده ………………………….. به مقدار کم
  • پنیر گودا و پنیر موتزارلا …………………………… ۲۰۰ گرم
  • نمک …………………………………………………… به مقدار لازم
  • فلفل …………………………………………………..  به مقدار لازم

طرز پخت لازانیا سبزیجات :

بادمجان ها را به خوبی بشویید و با پوست بصورت نگینی درشت خرد کنید.

در قابلمه ای پیاز و سیر خرده شده را با مقداری روغن تفت دهید. سپس بادمجان ها و قارچ ها را که از قبل خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.

رب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک، فلفل، پوره گوجه فرنگی و سبزی های معطر را به آن ها افزوده و  اجازه دهید تا مواد به آرامی و با حرارت ملایم بپزد.

لازم است تا آب مواد کاملاً تبخیر شود.

در این مرحله لازانیاها را در آب جوش بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن که پخته شد، روی صافی یا دستمال تمیزی بگذارید تا آب اضافه آن ها گرفته شود.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و ته ظرف یا قالب را با مقداری روغن چرب کنید.

مقداری از سبزیجات را در قالب بریزید و سپس یک ورقه لازانیا را روی آن ها قرار داده و مقداری از سس سفید را روی ورقه لازانیا بریزید.

این کار را تا پایان ادامه داده و در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد از آن مخلوط پنیر ها را روی آن ها قرار دهید. سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.

طرز تهیه سس سفید برای لازانیا :

مواد مورد نیاز :

  • کره …………………………………………. ۵۰ گرم
  • آرد سفید ………………………………….. ۲ قاشق سوپ خوری
  • شیر ………………………………………… ۲ فنجان
  • نمک ………………………………………… به میزان دلخواه 
  • فلفل ……………………………………….. به میزان دلخواه

طرز تهیه :

مقداری کره را با حرارت ملایم آب کنید و پس از مدتی آرد و جوز هندی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

شیر را آرام آرام به مواد بیفزایید تا سس یکنواختی بدست آید. و تا زمانی که غلیظ شود به طور مرتب هم بزنید.

در این مرحله نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.

 

برای دیدن :

ماکارونی سبزیجات با نعنا و کاری

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات

طرز تهیه لازانیا با گوشت

طرز تهیه پیراشکی

طرز تهیه همبرگر مرغ با سس

طرز تهیه همبرگر کبابی با پنیر، کلیک کنید.

ایرانـدخت 

نوشته های مرتبط

اسپاگتی با قارچ

هادی گراوندی

طرز تهیه خورش فسنجان

فاطمه میرزایی

طرز تهیه اردو قارچ

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

1 × چهار =