۴ خرداد ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ، طرز تهیه کیک شکلاتی خیس ، طرز پخت کیک خیس شکلاتی 

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس :

کیک خیس شکلاتی به دلیل نرم بودن و طعم بی نظیر آن، علاقه مندان بسیاری دارد.

در این پست،ما طرز تهیه کیک خیس شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد :

مواد لازم برای پخت کیک خیس شکلاتی :

  • تخم مرغ …………………. ۳ عدد
  • روغن مایع ……………….. ۵/۱ لیوان
  • شکر ………………………. ۵/۱ لیوان
  • پودر کاکائو ……………… ۴ قاشق غذاخوری پر
  • شیر ……………………… ۵/۱ لیوان
  • آرد سفید ……………….. ۲ لیوان
  • وانیل شکری ………….. ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ……………. ۲ قاشق چایخوری

طرز پخت کیک خیس شکلاتی :

برای پخت کیک خیس روش های مختلفی وجود دارد و افراد متناسب با ذائقه شان، مقدار شکلات آن را تغییر می دهند.

۱- در ابتدا یک قالب مناسب برای تهیه کیک خیس انتخاب می کنیم و برای این که کیک به ظرف نچسبد، چند قطره روغن درون ظرف بریزید و تمام ظرف تان را به خوبی چرب کنید. سپس مقدار کمی آرد به قسمت های چرب شده بپاشید.

 

۲- شکر و پودر کاکائو را درون ظرف جداگانه ای به خوبی با هم مخلوط کنید تا ماده ی یکنواختی بدست آید.

 

۳- در این مرحله شیر را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید  ابتدا با قاشق یا همزن دستی بهم بزنید. چرا که اگر خشک باشد نمی توان به راحتی از همزن برقی استفاده کرد.

می توانید تمام مرحله هم زدن را با همزن دستی نیز انجام دهید. تا اندازه ای که شیر و شکر و پودر کاکائو در شیر حل بشود هم بزنید.

 

۴- بعد از اینکه حدود ۳ دقیقه که با همزن مواد را هم زدید، روغن مایع را به آرامی به مواد اضافه کنید. و حدود ۵ دقیقه با همزن، مواد را بهم بزنید تا مواد به غلظت مناسبی برسد.

حدوداً یک فنجان تا یک لیوان از مواد شکلات را برای روی کیک و تزیین آن کنار بگذارید.

۵- تخم مرغ ها را درون یک ظرف جداگانه بشکنید. و به خوبی هم بزنید تا کف کند و سفید رنگ شود. سپس آن را به مواد اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

 

۶- آرد، بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

بهتر است آرد را قبل از مخلوط کردن با مواد الک کنید.

 

۷- مواد را درون قالبی که آغشته به روغن و آرد کرده بودید، بریزید و برای این که کیک تان بیشتر پف کند، ته قاشق را آغشته به روغن مایع کنید و سوراخ هایی درون مایه ایجاد کنید. همین کار ساده باعث می شود تا کیک بیشتر پف کند.

 

۸- قالب را حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار دهید. و بعد از آن قالب را از فر خارج کنید. برای اینکه مطمئن شوید کیک پخته است، چاقو یا چنگالی را درون کیک فرو کنید، اگر مواد به کیک نچسبد یعنی کیک پخته است.

 

۹- پس از پخته شدن کیک، آن را به شکل دلخواه برش دهید. و همانطور که داغ هست یک لیوان مواد شکلات که کنار گذاشته بودید را روی آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا شکلات به خورد کیک برود.

برای دیدن :

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

آشنایی با طرز تهیه فلافل اهوازی، کلیک کنید.

ایران دخـت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورش کرفس

فاطمه میرزایی

طرز تهیه تابه مکزیکی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه سالاد سزار

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

6 − 1 =