۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه استیک معطر

طرز تهیه استیک معطر

طرز تهیه استیک معطر

مواد لازم برای تهیه استیک معطر

 

  • پونه خورد شده مورد نیاز نصب قاشق
  • سرکه مورد نیاز یک فنجان
  • سیر مورد نیاز سه حبه                                                            استیک
  • آویشن مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل مورد نیاز یک چهارم قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون مورد نیاز ۲ قاشق مرباخوری                          استیک
  • گوشت بدون استخوان و چربی ۱۷۰ گرم
  • نمک مورد نیاز به قدر کافی

 

طرز پخت استـیک معطر :

برای پخت استیک در ابتدا باید گفت گوشت را درون کیسه ای فریزر قرار دهید بعد موادی را که از قبل تهیه کرده ایم (  آویشن فلفل ، پونه ، روغن زیتون ) را در مخلوط کن بریزید تا جایی مخلوط کنید که همه مواد با هم یکدست شوند .

برای مرحله دوم پخت استیک مخلوطی را که از مواد به دست آوردید به درون کیسه فریزر اضافه می کنیم و در آن را می بندیم و برای چند ساعت داخل یخچال می گذاریم .

برای مرحله سوم  دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم .

برای مرحله چهارم گوشت پخته شده را به صورت لایه لایه برش می دهیم و می توانید برای سرو کردن آن سیب زمینی سرخ شده و قارچ و سالاد استفاده کنیم .

امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت کافی را ببرید .

برای دیدن مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید .  

برای مرحله سوم  دستگاه فر با درجه ۴۲۶ فارنهایت می گذاریم . مواد را درون ظرف مناسبی قرار داده و در طبقه وسط فر میگذاریم بعد از گذشت نیم ساعت تا چهل دقیقه یک عدد چاقو درون گوشت فرو میبریم تا مطمئن شویم که گوشت پخته است و آن را از فر در می آوریم . طرز تهیه استیک معطر طرز پخت استیک معطر طرز پخت استیک معطر

نوشته های مرتبط

طرز تهیه خورشت ترش واش

هادی گراوندی

طرز تهیه پف طلایی

فاطمه میرزایی

طرز تهیه پیراشکی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

2 × یک =