۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

تهیه فیله مرغ با سس سیر

فیله مرغ با سس سیر٬ درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر٬ درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر آموزش آشپزی ، پخت مرغ باسس سیر ، 

تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی ، تهیه فیله مرغ با سس سیر ، فیله مرغ با سس سیر ، درست کردن فیله مرغ با سس سیر ، طرز پخت فیله مرغ باسس سیر ، آموزش آشپزی

 

پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

مواد لازم برای چهارنفر:

 
  • فیله مرغ: هشت تکه
  • سیب زمینی: چهار عدد متوسط
  • قارچ: دویست و پنجاه گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای: دوتاسه قاشق غذاخوری
  • جعفری، پیازچه و گشنیزخردشده: سه قاشق غذاخوری
  • پیازداغ درصورت تمایل: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: چهارحبه
  • رب گوجه یاسس گوجه خانگی: به میزان دلخواه
 

طرز پخت فیله مرغ باسس سیر:

 
ابتدا قارچ های شسته شده را بسته به سایزشون برش میزنیم، من از وسط برش زدم و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت میدم. قارچ ها را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و سیب زمینی های برش خورده را با نمک و زردچوبه برای خوش رنگتر شدن سرخ می کنیم.
 
سپس فیله های شسته شده را در تابه با نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت می دهیم تا حدی که خشک نشوند در انتها برای طعم و رنگ عالی تر کمی زعفران روی فیله ها می پاشیم و پس از یک دقیقه فیله ها را بر می گردانیم تا پشت فیله ها نیز به زعفران آغشته شود، پس ازخارج کردن فیله ها، فلفل دلمه نگینی را با مقداری جعفری و پیازچه خردشده و کمی گشنیز تفت می دهیم.
 
برای تهیه سس، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رابا کمی روغن تفت داده تامزه خامی آن گرفته شود، مزه ی آن را با نمک و فلفل سیاه تنظیم کرده و سیر رنده یا له شده را اضافه می کنیم ، در انتها پیاز داغ را اضافه کرده و سس را با کمی آب جوش رقیق می کنیم، مواد آماده شده را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. 
 

 

نکته :
  • مواد لازم برای چهار نفر می باشد.
  • این مقدار شکر کاملاً نرماله ولی شما با توجه به ذائقه ی خودتون می تونید مقدار شکرش رو کم یا زیاد کنید. حلوا
برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپزی) 

 

ایران دخت 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه املت با تن ماهی

هادی گراوندی

طرز تهیه میرزا قاسمی

هادی گراوندی

تهیه سوپ جو و تره فرنگی

هادی گراوندی

ارسال دیدگاه

14 − هشت =