۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
هنر آشپزی

طرز تهیه اسلایس گردو

روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو

طرز تهیه اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو ، روش پخت اسلایس گردو ، درست کردن اسلایس گردو ، آموزش آشپزی ، ایراندخت ، ایران دخت ، اسلایس گردو

طرز تهیه اسلایس گردو:

@macooook

مواد لازم برای اسلایس گردو :

  • کره: هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۸۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: ۲۰۰گرم
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری 
  • مواد لایه روی شیرینی: کره : ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: سه قاشق چای خوری  پر
  • شکرقهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • عسل: سه قاشق غذا خوری 
  • گردوخردشده: صدوهفتادگرم

@macooook

طرز پخت اسلایس گردو:

فر را روی صد و هفتاد درجه سانتیگراد تنظیم و روشن نمایید. کف قالب بیست درسی سانتیمتر یاپیرکس سایز متوسط با همین سایز رو با کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید تا دور تا دور دیواره ها بالا بیاید، کره و شکر را باهمزن بزنید تا رنگش روشن تر شده و سبک شود، زرده تخم مرغ را اضافه و هم بزنیدسپس بیکینگ پودر و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایع خمیر شود، خمیر را داخل قالب پرس نمایید و به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید تا خمیرتون کمی طلایی بشه.

@macooook

کره، شکرقهوه ای، خامه وعسل را روی شعله ملایم قراردهید و هم بزنید تا شکر و کره حل شود وقتی شروع به جوشیدن کرد گردو های خرد شده را اضافه و مخلوط نموده و از روی شعله بردارید و روی خمیرتون کاملاً پخش کنید، قالب رو مجدداً داخل فر با دمای صدوهفتاد درجه به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه قرار داده بعد از فرخارج نموده و پس ازسردشدن ببرید، شیرینی خوشمزتون آماده سرو هست.

برای دیدن :

منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی) 

نوشته های مرتبط

طرز تهیه پیراشکی

هادی گراوندی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

هادی گراوندی

طرز تهیه دسر پنیر و هلو

ارسال دیدگاه

3 × 2 =