طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
مواد لازم برای اسپاگتـی ایتالیایی :
- اسپاگتی مورد نیاز ۱ بسته ۷۰۰ گرمی
- گوشت چرخ کرده مورد نیاز نیم کیلو
- سس گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز مورد نیاز ۱ عدد فلفل دلمه مورد نیاز ۲ عدد
- نمک و فلفل مورد نیاز به مقدار لازم
- پنیر موزازیلا مورد نیاز به مقدار لازم اسپاگتی
طرز پخت اسپاگـتی ایتالیایی :
اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق
نمک اضافه کرده ایم می پزیم .
سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند .
پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود .
سس گوجه فرنگی دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد . ( در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملاً پخته باشد و آب آن کاملاً بخار شود )
نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم .
سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .
ظرف را به مد ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود .
A A نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم . نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پوشانیم .