طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی
طرز تهیۀ اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم اسپاگتی با تن ماهی برای ۶ نفر :
- اسپاگتی مورد نیاز ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی رسیده مورد نیاز یک کیلو
- فلفل دلمه قرمز مورد نیاز ۱ تا ۲ عدد
- پیاز مورد نیاز متوسط ۲ عدد
- کنسرو ماهی تن مورد نیاز دو قوطی
- روغن زیتون یا روغن مایع مورد نیاز نصف لیوان
- شکر مورد نیاز ۱ قاشق چای خوری
- آبلیمو مورد نیاز ۲ قاشق سوپخوری
- گلپر کوبیده نرم قاشق شربت خوری
- نمک و فلفل مورد نیاز بقدر کافی اسپاگتی
طرز پخت اسپاگتی با تن ماهی :
ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم پیاز را خرد می کنیم ، روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم .
آب گوجه فرنگی را داخل پیاز ریخته میگذاریم بجوشد ، فلفل دلمه را تمامی درست خورد میکنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابع گوجه فرنگی ریخته میگذاریم سس غلیظ شود .
نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم . داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . اسپاگتی را داخل آب جوش می ریزیم حرارت را ملایم می نماییم .
نصب قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود بعد آن را در صافی ریخته کمی آب نیمه گرم روی آن میریزم و نمیگذاریم آب آن کاملا کشیده شود . ماهی آماده را وسط دیس گری میکشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .
. ماهی آماده را وسط دیس گری میکشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .. ماهی آماده را وسط دیس گری میکشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم . می توانید کمی کرۀ آب کرده روی اسپاگتی بریزید .