اسپاگتی با سس بلونگ
اسپاگتی با سس بلونگ
مواد لازم برای اسپاگتی با سس بلونگ :
- اسپاگتی مورد نیاز ۱ کیلو
- گوشت چرخ کرده مورد نیاز ۳۰۰ گرم
- قارچ مورد نیاز ۶۰۰ گرم
- فلفل تند مورد نیاز یک عدد اسپاگتی
- سیر مورد نیاز چهار پر
- هویج مورد نیاز یک عدد
- ریحان خرد شده مورد نیاز یک چهارم قاشق چای خوری اسپاگتی
- رب گوجه فرنگی مورد نیاز ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز مورد نیاز یک عدد متوسط
- پنیر پیتزای رنده شده مورد نیاز ۱۵۰ گرم
- فلفل سیاه و نمک مورد نیاز به اندازه کافی
اسپاگتی
طرز پخت اسپـاگتی با سس بلونگ :
پیاز را خیلی ریز خرد کرده و سرخش کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و حسابی آن را تفت بدهید .
هویج ، سیر و فلفل سبز تند را ریز کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید . اگر دوست ندارید غذایتان تند شود میتوانید به جای فلفل تنداز فلفل دلمه ایی استفاده کنید .
حال می توانید فلفل سیاه و نمک را به اندازه کافی به آن اضافه کنید . حال رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و یک مقدار به آن آب اضافه کنید .
فراموش نکنید که این سس باید آبکی باشد چرا که قرار است اسپاگبتی را مدل ایتالیایی درست کنیم . در آخر یک چهارم قاشق و ریحان خشک را به آن اضافه کنید توجه کنید که فقط به مقدار خیلی کمی ریحان خشک اضافه کنیم و الا سس تلخ خواهد شد .
بگذارید سس حسابی جا بیفتد و فراموش نکنید که آبش کشیده نشود ، حالا دیگی رو پر از آب کرده به آن نمک اضافه کنید و اسپاگتی ها را بپذیرد .
این دفعه چون مدل ایتالیایی درست می کنیم قرار نیست دمش کنیم بایستی اسپاگتی ها خوب بپزد . طوری که بعد از آبکشی کردن ، قابل خوردن باشد اصولاً یک مقدار زنده بودن اسپاگتی باعث می شود که با سس خوشمزه تر باشد حالا که اسپاگتی ها پخته شد آن را در بشقابی کشیده و سس را رویش بریزید و به مقدار از پنیر پیتزای رنده شده بر روی سس اضافه کنید .
طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ طرز تهیۀ اسپاگتی با سس بلونگ